Ads Top

Prvi veliki odlazak s Televise


S telenovelom Tenias Que Ser Tu producentica Mapat oprostila se od Televise. Njoj, naime, nije produljen ekskluzivni ugovor s najvećom meksičkom produkcijskom kućom te je ona zbog toga odlučila svoje usluge ponuditi nekome drugome. Već smo vas izvještavali o tome kako su se na Televisi na taj potez odlučili zbog smanjenja troškova, odnosno, producenti bi i dalje mogli raditi za Televisu, međutim, ne bi bili plaćeni u vrijeme kada ne pripremaju novi projekt. Producentici je možda ovo bila kap koja je prelila čašu, nakon niza odbijenih i otkazanih projekata, te je odlučila napustiti svoj drugi dom.


Osim nje, s Televise odlazi i producent Marco Vinicio. Žal za odlaskom poznatih producentskih lica iskazale su brojne glumačke zvijezde, među kojima su Ariadne Diaz, Jose Ron, Thelma Madrigal i drugi. 

Kao izvršna producentica, Mapat je za Televisu snimila 13 telenovela,  Od Luz Clarite, preko Piel De Otono, Juro Que Te Amo, La Mujer De Vendaval, La Sombra Del Pasado, Corazon Que Miente pa sve do Tenias Que Ser Tu, nema sumnje da je ova producentica ostavila veliki trag u srcima gledatelja programa Las Estrellas.

3 komentara:

  1. Koliko ja znam,niti je ona svoje usluge ponudila drugima niti je sama otišla.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Otišla je sama jer joj nisu produljili ekskluzivni ugovor. Nije dobila otkaz, već joj nisu željeli obnoviti takav ugovor. O njihovoj odluci o neproduljenju ekskluzivnih ugovora pisali smo prije otprilike dva mjeseca. Članak možete pronaći ovdje: http://telenoveleplus.blogspot.com/2018/06/egzodus-producenata-s-televise.html Ona je mogla nastaviti stvarati za Televisu, ali ne bi bila plaćena i za vrijeme kad ne radi. Naposljetku, ovih se dana nešto šuška da je producentica u pregovorima s Imagen TV-om.

      Izbriši
    2. Pa isto to se i Maite Perroni a meni se čini,i Angelique Boyer, dogodilo pa su i dalje na Televisi!Čak nakon neproduljivanja ekskluzivaca,Mai je odigrala ulogu karijere koja joj je nakon dvije godine opet donijela njihovu glavnu nacionalnu nagradu za najbolju protagonisticu.Možda takav način, način od oduzimanja ekskluzivca, pomogne i MaPat pa napravi najbolju telenovelu od svih dosadašnjih koje je napravila pa dobije njihovu glavnu nacionalnu nagradu za najbolju telenovelu!

      Izbriši

Pokreće Blogger.