Ads Top

Predstavljen jesenski dramski adut Nove TV



Svanuo je i taj dan - Nova TV predstavila je svoj nadolazeći projekt, komičnu telenovelu Na granici, o kojoj smo već pisali. Kao što smo Vas ekskluzivno izvijestili, u zaista impresivnoj glumačkoj postavi moći ćemo vidjeti Filipa Juričića, Tijanu Pečenčić, Petru Kraljev, Momčila Otaševića, Sinišu Ružića, Asima Ugljena, Barbaru Nolu, no osim njih tu su i Žarko Radić, Nina Erak, Barbara Vicković, Mladen Vulić, Zlatan Zuhrić, Lucija Glavich Mandarić, Milan Štrljić, Martina Stjepanović,  Amar Bukvić te u ulozi protagonistice Nadia Cvitanović.





Seriju su osmislili Vlado Bulić, Mirna Miličić i Goran Rukavina (autori uspješnice Kud puklo da puklo), stoga ne čudi što je priča ovog projekta pomalo slična navedenome. Ne samo to, već je i glumačka postava dosta nalik onoj iz Kud puklo da puklo . Režije su se prihvatili Josip Žuvan, Stanislav Tomić, Danijel Kušan te Ivan Miladinov

U nastavku možete pročitati okosnicu priče novog jesenskog aduta Nove TV.

Ova dramska serija upoznat će nas s mladom, tek diplomiranom ekonomisticom koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku. U ulozi bake Zorke vidjet ćemo poznatu kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu Ninu Erak, dok će njenu temperamentnu unuku Petru utjeloviti glumica Nadia Cvitanović. Petra postaje šefica pravog malog kartela, a samim tim i najpoželjnija udavača u mjestu. Sve obitelji uključene u biznis, vide priliku da ženidbom jednog od svojih sinova s Petrom zagospodare unosnim poslom pa sinovi, htjeli ne htjeli, postaju Petrini udvarači. Tako će Petra, uz sve probleme koje ima s vođenjem tog neobičnog biznisa i to u patrijarhalnoj sredini, na vratu imati i gomilu „kolega“, svojih „podređenih“, a ustvari prijatelja iz djetinjstva, koji je žele oženiti i koji, uz zdušnu podršku svojih očeva, ne biraju sredstva da sabotiraju konkurente.

Ovo je prva uloga u telenovelama za hrvatsku glumicu Ninu Erak


Nema komentara:

Pokreće Blogger.