Ads Top

Stiže nova Querida Enemiga, evo tko bi mogao preuzeti glavne uloge


Sve su glasnija šuškanja da je novi projekt producentice Nathalie Lartilleux prerada Televisinog hita iz 2008. godine, Querida Enemiga. U glavnim su ulogama tada nastupali Ana Layevska, Gabriel Soto, Jorge Aravena i Carmen Becerra. Svojedobno smo ovu telenoveli mogli pratiti i na Prvom programu HRT-a, a priča prati dvije prijateljice koje su zajedno odrastale u sirotištu, voljele se kao sestre, no u jednom trenutku njihovi se karakteri i želje razdvajaju te postaju neprijateljice.

Kao što to i biva, već su se pojavili kandidatkinje i kandidati za glavne uloge ovog projekta. Tako se za glavnu žensku ulogu, koju je tada utjelovila Ana Layevska, sada spominju Paulina Goto, Renata Notni i Ela Velden.



Scarlet Gruber, Jessica Coch, Kimberly Dos Ramos i Alejandra Garcia moguća su imena za ulogu glavne negativke, koju je 2008. godine igrala Carmen Becerra.



Što se muških uloga tiče, Gabriela Sota naslijediti bi mogli Osvaldo de Leon, Horacio Pancheri ili Erick Elias, a ulogu koju je odigrao Jorge Aravena mogli bi preuzeti Ferdinando Valencia, Carlos de la Mota ili Pedro Moreno.


Da VI birate, kome biste povjerili glavne uloge?

3 komentara:

  1. Ovako!Lorena:Ela Velden,Sara:Scarlet Gruber,Alonso:Erick Elias i Ernesto: Carlos de la Mota.

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo da cura i momak ne dobiju uloge Lorena i Alonsa!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.