Ads Top

Ipak raniji kraj za La Jefa Del Campeon


Hvaljeni producent Roberto Gomez Fernandez svojom najnovijom telenovelom La Jefa Del Campeon nije uspio očarati gledatelje. I premda je njena zadnja epizoda bila najavljena za nedjelju, 9. rujna, često spominjana niska gledanost najizgledniji je razlog zašto će se ova telenovela od meksičkih gledatelja oprostiti već ove nedjelje, 2. rujna. 

Podsjetimo, radi se o preradi kolumbijske telenovele La Mama del 10, koja je postigla veliki uspjeh. No, njena prerada nije uspjela privući gledatelje, a ni kritika je nije hvalila. Iako je od početka bilo najavljeno da će telenovela brojati 60 epizoda, prije mjesec dana objavljeno je da će ipak imati njih 67, kako bi se premijera nadolazeće telenovele Like, La Leyenda mogla u miru održati dan poslije. Ipak, od toga neće biti ništa, te se produkcija u kojoj su glavne uloge nosili Africa Zavala i Carlos Ferra od gledatelja oprašta s ukupno 62 epizode.

Znači li to da njena nasljednica ipak kreće već od ponedjeljka, 3. rujna? Još se ne zna, no pratite nas i dalje, obavještavat ćemo Vas o svim promjenama. 

Nema komentara:

Pokreće Blogger.