Ads Top

Angelli Nesma kreće s pripremama novog projekta


Producentica Angelli Nesma prije pola godine zaključila je svoju telenovelu Me Declaro Culpable. U međuvremenu, spominjalo se da već naveliko radi na pripremi svog idućeg projekta, telenoveli Mama Mechona, no nitko nije znao kada bi realizacija tog projekta mogla započeti. Znalo se samo da je glavna favoritkinja za ulogu protagonistice glumica Daniela Castro.  Sada su izašle informacije da je Nesma zaista krenula s pripremama, no još nije poznato je li i dalje ostala kod istog projekta ili je u pitanju neki drugi. Nedavno je okupila svoju ekipu spisatelja kako bi ih obavijestila o naredbi Patricija Willsa, prema kojoj bi trebala biti spremna na skorašnji povratak u eter. Predprodukcija bi trebala krenuti u listopadu, očekivani početak snimanja je u siječnju, dok je emitiranje zasad nepoznatog projekta zakazano za kraj veljače. 

2 komentara:

  1. Da Daniela kao protagonistica!?Nekako nepojmljivo,ali ipak izvediva jer joj to ne bi bilo prvi put da je protagonistica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, tako se pisalo tada. Nesma je navodno baš inzistirala na njoj. Međutim, od toga je prošlo neko vrijeme i pitanje je koji će na kraju projekt Nesma uzeti. Ne bi me uopće čudilo da izađe s nečim drugim.

      Izbriši

Pokreće Blogger.