Ads Top

UPDATE, 8. kolovoza: Sprema li se druga sezona telenovele Papa A Toda Madre?


Ovih su se dana pojavila glasna šuškanja o mogućoj drugoj sezoni telenovele Papa A Toda Madre, čije su protagoniste utjelovili Maite Perroni i Sebastian Rulli. Tako je i novinar Juan Jose Origel u svojoj kolumni spomenuo da bi predprodukcija mogla početi već u rujnu, a da bi se glumačka imena u novoj sezoni mogla ponešto izmijeniti. Spomenuto je tako da je već pozvan glumac Sergio Mur, koji bi se prema navedenom bio spreman vratiti, pa čak i preuzeti protagonističku ulogu od Rullija.

                                                                     No, ima li u tome istine?
Maite Perroni opovrgnula je te navode. U jednom intervjuu na pitanje je li istina da se sprema druga sezona ove komične telenovele koju je radio producent Eduardo Meza, odgovorila da nije ništa čula o mogućoj drugoj sezoni, i dodala da nju u vezi toga nitko nije zvao.

UPDATE, 8. kolovoza: Izvori bliski Televisi potvrdili su da je druga sezona Papa A Toda Madre zaista u planu, premda neki članovi glumačke ekipe još uvijek nisu kontaktirani. Prema novim saznanjima, u drugoj sezoni ponovno bi sudjelovali Raul Araiza i Veronica Jaspeado, koji su bili među prvima kontaktiranima od strane producenta Eduarda MezeMezini suradnici potvrdili su da je ideja o drugoj sezoni došla od Patricija Willsa, a ako se projekt zaista i realizira, na male ekrane stići će u drugom tromjesečju 2019. godine.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.