Ads Top

Televisa snima Sin Miedo A La Verdad


Glumci Fernando Carrillo i Ximena Herrera zvijezde su nove Televisine kriminalističe telenovele Sin Miedo A La Verdad.  Režije se prihvatio povratnik na Televisu Carlos Igur, a seriju prati tema fizičkog i verbalnog nasilja, a o tome je progovorio i sam glumac napomenuvši kako nikada ne bismo smjeli trpjeti takvo ponašanje.

 Ironično, budući da je Carillo u čak dva navrata bio optužen za seksualno napastovanje. 2014.godine optužen je da je recepcionisticu zgrade u kojoj žive njegovi prijatelji nasilno poljubio. Iako je prvotno odbacivao optužbe, na savjet odvjetnika pristao je izjasniti se krivim i prihvatiti kaznu od 30 dana kućnog pritvora, godinu dana uvjetne kazne te je donirao određenu svotu novaca fondu za žrtve seksualnog uznemiravanja. Nije prošlo dugo od tog suđenja, godinu dana kasnije, njegova partnerica iz argentinskog plesnog showa Bailando, Camila Mendes također ga je optužila za seksualno napastovanje. Glumac se tada grčevito branio, do te mjere da je na Twitteru objavio njihove privatne razgovore, a slučaj tog puta nije završio na sudu. 

Sin Miedo A La Verdad obilježava Carrillov povratak na Televisu nakon gotovo 20 godina. Ximena Herrera zadnje je za Televisu nastupala 2016. godine u telenoveli Mujeres De Negro, gdje je imala jednu od tri glavne ženske uloge. 

Nema komentara:

Pokreće Blogger.