Ads Top

Ništa od nove verzije Querida Enemiga


Iako smo prije nekoliko dana izvještavali o tome da producentica Nathalie Lartilleux priprema novu verziju popularne Televisine telenovele Querida Enemiga, čini se da od tog projekta ipak neće biti ništa. Patricio Wills je odbio taj projekt navevši da je premalo vremena prošlo da bi se radila prerada, a mnogi od Vas zasigurno će se složiti s tim stavom.
Zato su se sad pojavile glasine da producentica zapravo priprema preradu telenovele La Hiena iz 1973. godine, na čijem je čelu tada bio producent Ernesto Alonso. Naravno, ova telenovela spominjala se kao potencijalni projekt brojnih Televisinih producenata poput Jose Alberta Castra i Salvadora Mejije. Ono što jest zasad sigurno da producentica ima određeni projekt spreman i da je u potrazi za glumcima, kao što je početkom mjeseca najavila putem Twittera.

3 komentara:

  1. Premalo vremena?Premalo vremena?10 godina je premalo vremena?😮

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa mislim da ovdje Wills nije pogriješio. 10 godina je još relativno friško. Prerade su same po sebi znak nekreativnosti, a još kad je u pitanju nešto tako svježe...

      Izbriši
    2. Je,pogriješio je.10 godina je već daleko vrijeme!Što bi trebalo?Da adaptiraju telenovele i serije od 1958. pa do 2000.?I otkuda ta prevelika glupost da su prerade znak nekreativnosti?Barem su oduvijek one bolje prolazile od originala!I kako nešto iz 2008. može biti svježe?A ako je Wills toliko dobar,zašto onda nijedna njegova serija na Televisi nema dobru gledanost i dobri kritiku?

      Izbriši

Pokreće Blogger.