Ads Top

Stiže prerada brazilskog filma?


Posljednjih se dana u javnosti pojavila informacija o novoj potencijalnoj Televisinoj preradi. Prema tim tvrdnjama, producent Eduardo Meza (Papa A Toda Madre) ozbiljno razmatra da kao svoj idući projekt preuzme preradu brazilskog filma Dona Flor e Seus Dois Maridos. Uzmimo ovo sa zrnom soli budući da bi Meza uskoro trebao započeti sa predprodukcijom nastavka svoje, zasad posljednje, telenovele, Papa A Toda Madre, koja bi na male ekrane mogla stići krajem iduće godine. Sada ostaje pitanje hoće li Meza obradu Done Flor pripremati prije ili nakon što završi s Papa A Toda Madre 2.

A ne bi to bilo to da se već nisu pojavile glasine o potencijalnim protagonistima. Tako se za glavnu žensku ulogu spominje Esmeralda Pimentel, dok bi protagonisti mogli postati Sebastian Rulli te Andres Palacios.

1 komentar:

  1. To bi baš dobro bilo!A pošto navodno PATM 2 ide tek krajem iduće godine,on bi svakako do onda uspio snimiti i ovu adaptaciju i koja bi se do onda već uspjela početi prikazivati!Sjetite se samo Rosy Ocampo!A ako i Esmeralda Pimentel bude protagonistica,ja za protagonistu podjednaku prednost dajem i Sebastianu Rulliu i Andresu Palaciosu pošto ni s jednim ni s drugim nije glumila ljubavni par!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.