Ads Top

U novim epizodama Pogrešnog čovjeka pogledajte...


Ponedjeljak, 24. rujna, epizoda 8

Mihajlo napada Lazara da svojim ponašanjem budi traume iz prošlosti i da će povrijediti obitelji, ali Lazaru je jasno da njegov brat samo pokušava spasiti sebe. Lea je potištena jer je Zoe ljuta zbog Lazara. Ven bježi iz škole, ne mari za maturu, što zabrinjava Keti i Zlatka. Ljutiti Zlatko odluči kazniti svog sina i podere Zoein portret koji je Ven nacrtao. Doktor Mišetić obavještava Leu i Lazara da je upravo Lazar savršen donor za Zoe. Crni je spreman napraviti sve kako bi spasio Zoe.

Utorak, 25. rujna, epizoda 9

Zoe dolazi tražiti Vena koji joj se ne javlja na mobitel, ali na vratima je otpili Zlatko. Zlatko pak prati Vena u školu jer se želi uvjeriti da ide na nastavu, a u školi sreće Leu i uvjerava je da Zoe i Ven moraju prekinuti svoju besmislenu vezu. Lea ne vidi ništa loše u tome, a njihova prepirka završava tako da ih ravnatelj škole mora smirivati. Nastasja u školi pokušava izvući informaciju o Lei od ravnatelja Župića i odmah ima sreću - nakon svađe u školskom hodniku prati Zlatka u obližnji kafić kako bi od njega izvukla još informacija o Lei. Među njima se razvija privlačnost i provode noć zajedno.

Srijeda, 26. rujna, epizoda 10

Lea je zabrinuta pa se kod Davida raspituje o Zoeinim terapijama i samoj operaciji. Zahvaljuje mu na svemu što je napravio za njih i vratio im nadu... On se brani da mu je to dužnost i da bi to svatko napravio. Liječnik joj poklanja knjigu, a Crnom ne promiče bliskost koja se razvija između Lee i Davida.
Dijana nije dobro, pije zajedno tablete i alkohol. Da stvar bude gora, zabrinuta Dijana pokušava naći Saru, koja se ne javlja. Dobiva poziv od policije koja je obavještava da je Sara zadržana u pritvoru nakon racije u jednom kafiću jer je zatečena s narkoticima. U očaju moli Lazara za pomoć i on kreće za Beograd…


Četvrtak, 27. rujna, epizoda 11

Dijana nervozno čeka Lazara u Beogradu, objašnjava mu šta se dogodilo sa Sarom i da je ona htjela otići po nju, ali se boji da će tabloidi saznati što se dogodilo. Lazar dovodi Saru kući i pokušava Dijani ukazati na njezine probleme s alkoholom. Predlaže joj liječenje od ovisnosti.
Venu se u školi učenici smiju zbog snimke Zlatka koji viče na školskom hodniku. Ven odmah napada Zlatka, koji je uzrujan zbog sinovih optužbi pa mu se pokušava iskupiti poklanjajući mi ulaznice za koncert u Beču.

Petak, 28. rujna, epizoda 12

Zoe predlaže Bibi i Peri da se nakon operacije Lazar doseli u garsonijeru u njihovom podrumu. Biba i Pero su isprva zatečeni Zoeinom idejom i odgađaju svoju odluku, ali na kraju pokazuju želju da udovolje Zoe i prime Lazara, zbog čega je Lea ljuta.
Lazar je opet otišao na otok i sređuje misli. Ven pokušava razvedriti Zoe, ali sve što čini, Zoe dodatno rastuži. Ven osjeća krivnju što je nehotice oneraspoložio Zoe, pokušava popraviti stvar kartama za koncert. Zoe doznaje da je na snimci koja kruži školom Zlatko napao njezinu mamu. David odluči vratiti svoj odnos prema Lei u profesionalne granice.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.