Ads Top

Detalji nove Cuna De Lobos, tko su kandidati za glavne uloge?


Sada je i službeno potvrđeno da producentica Giselle Gonzalez kao svoj idući projekt priprema preradu Televisine telenovele Cuna De Lobos. Na njoj će ponovno surađivati sa svojim vjernik suradnikom, redateljem Ericom Moralesom, koji je potvrdio da će ova prerada brojiti svega 20-ak epizoda, raspoređenih u dvije sezone od koja će svaka imati po 10 epizoda.

Sada ostaje glavno pitanje: tko će zamijeniti Mariju Rubio u ulozi legendarne antagonistice Cataline Creel? Vjerojatno nema velikog glumačkog imena koje se trenutno ne spominje za tu ulogu. Tako se, među ostalima, spominju zvijezde same Cuna De Lobos, Diana Bracho i Rebecca Jones. Kao potencijalne kandidatkinje navode se i Lucero, Victoria Ruffo, Leticia Calderon, Gabriela Spanic, Jacqueline Andere, Daniela Castro, Alejandra Barros, Rocio Banquells, Aura Christina Geithner, Daniela Romo...

Silvia Navarro i Juan Soler potencijalni su protagonisti, dok se mlađi glavni par spominju Maite Perroni i Carlos Ferro, te Scarlet Gruber i Juan Diego Covarrubias.

Dio glumačke postave mogli bi biti i Flavio Medina, Laisha Wilkins, Sergio Sendel i Ximena Ayala.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.