Ads Top

Mapat objasnila situaciju s Televisom, najavila nove projekte


Producentica Mapat, prva od nekolicine producenata ostalih bez ekskluzivnih ugovora s najvećom meksičkom produkcijskom kućom, u intervjuu je objasnila svoje odnose s Televisom, te nagovijestila  buduće planove.



Kao što smo već o tome pisali, Mapat je navela kako će ona i dalje moći raditi za Televisu, ali će biti plaćena po projektu te neće imati ekskluzivnih povlastica. Nadodala je kako su joj čelnici rekli da je veoma cijene te da i dalje žele surađivati s njom na budućim projektima. Priznala je kako ju je vijest o isteku ugovora zbunila, no nije htjela raditi drame, već se ohrabrila, vjerujući kako će naposljetku sve biti dobro. Dokle god je zdravlja, energije i volje za radom, kazala je. 

Producentici je najteže palo to što je nakon 36 godina rada na Televisi morala isprazniti svoj ured, prilikom čega je naišla na mnoge objekte za koje je mislila da su već davno izgubljeni. 

Mapat je još jednom spomenula kako joj istek ekskluzivnog ugovora na Televisi ne priječi da i dalje radi za njih, dapače. Već će se idućeg tjedna ponovno susresti sa čelnicima kako bi razgovarali o novom projektu kojeg su joj ponudili.

Priznala je i da su joj pristupili čelnici Telemunda, međutim, o nekoj konkretnoj ponudi nije bilo ni govora.




Nema komentara:

Pokreće Blogger.