Ads Top

Silvia je Mami?


Otkako je u svibnju izašla informacija da Televisa planira snimanje telenovele Mami, za glavnu je ulogu svima na pameti bila jedna glumica - Silvia Navarro. Mnoge su je glasine navodile kao glavnu kandidatkinju za protagonističku ulogu, a nedavno je i sama glumica potvrdila da je bila pozvana na casting. No, u intervjuu za Grupo Canton potvrdila je kako je na kraju ostala bez uloge jer je ona dodijeljena drugoj glumici. Dodala je također da je glumačka postava kompletirana te da se radi o odličnom projektu. Koga ćemo na kraju vidjeti u telenoveli Mami, saznat ćemo uskoro. 

Broj komentara: 5:

  1. Jeli originalna priča ili pak adaptacija?Tko će biti izvršni producent i o čemu se zapravo radi u njoj?Hvala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poštovana, ovo bi trebala biti originalna priča. Nije još poznato tko će biti izvršni producent. Radnja se vrti oko udane žene koja se zaljubi u drugu ženu, nakon čega joj se povrijeđeni suprug želi osvetiti tako da joj uzme skrbništvo nad djecom.

      Izbriši
  2. Ovo mi definitivno nije priča za Silviu Navarro!Ovo bi,po nekoj mojoj računici, mogla raditi ili MaPat ili bi pak mogao raditi Carlos Moreno a možda čak i Juan Osorio!

    OdgovoriIzbriši
  3. Po meni,za glumicu kao protagonisticu ovo je više priča za Saru Corrales, Candelu Marquez,Adrianu Louvier,Lauru Carmine,Dulce Mariu,...

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.