Ads Top

Blic blok: novi projekti za domaće glumce


Glumica Petra Cicvarić, najpoznatija po svojim ulogama u telenovelama Najbolje godine i Ruža vjetrova, spominje se za jednu od glavnih uloga novog projekta Nove TV, Slatka Dragica.



Kad smo već kod Slatke Dragice, u jednoj od uloga mogao bi se pojaviti i glumac Nikola Kerkez, kojeg ste mogli gledati u RTL-ovoj Pravoj ženi. Za jednu od glavnih uloga spominje se i poznati zavodnik iz svijeta telenovela, glumac Filip Juričić


Manju ulogu u Slatkoj Dragici ostvarit će pjevačica Lidija Bačić, koja je potvrdila svoje sudjelovanje dodavši da se radi o cameo ulozi koja se pojavljuje kroz dvije epizode. 

Glumica Barbara Nola još je jedno ime koje se veže uz novi projekt Nove TV. Na neki je način to potvrdila i sama glumica, spomenuvši u jednom intervjuu kako je prisustvovala castingu za jedan novi domaći projekt koji na male ekrane stiže na jesen.

Petra Dugandžić mijenja karijeru! Barem privremeno. Glumica, čija je posljednja televizijska uloga, ona u telenoveli Zlatni dvori, ovjenčana Večernjakovom ružom, prihvatila se voditeljske palice u novoj sezoni RTL-ovog showa Zvijezde. To je ujedno i glumičin prvi projekt za ovu komercijalnu kuću.








Nema komentara:

Pokreće Blogger.