Ads Top

Ipak se odlučio na originalan projekt


Premda smo neki dan pisali kako je producent Eduardo Meza za svoj novi projekt odabrao preradu kolumbijske telenovele Nuevos Ricos, Nuevos Pobres, novinarka Maxine Woodside izvještava kako to ipak nije slučaj već se odlučio za originalnu telenovelu koja je bila predstavljena na Univisionovim Upfrontsima ovog svibnja.

Riječ je o projektu radnog naziva 101 Pasos Para Olvidarte. Projekt je opisan kao romantična komedija u kojoj čovjek poznat kao „Guru za slomljena srca“ održava seminare kako bi pomogao ljudima koji su doživjeli nevjeru od strane svojih partnera. Ironično, on skriva razloge svog prekida sa svojom bivšom partnericom. Na jednom od tih seminara upoznaje ženu koja također pati od slomljenog srca te se zaljubljuje u nju. Svakojaka uplitanja i nesporazumi nastaju kada njih dvoje počnu primjenjivati vodič sa seminara na samima sebi.

Woodside je napomenula kako bi Meza htio ponovno iskoristiti kombinaciju svoje prethodne telenovele Papa A Toda Madre, te za protagoniste angažirati Sebastiana Rullija i Maite Perroni, no čelnici Televise tome i nisu baš naklonjeni. Inače, Rulli se spominje kao potencijalni protagonist još jednog projekta, a o tome ćemo u jednom od narednih postova.

1 komentar:

  1. Ne znam jeli znate,ali sad Meza planira i drugu sezonu telenovele Papa a toda madre ali sa drugim protagonistima a oni su ni manje ni više nego Sergio Mur i Veronica Montes.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.