Ads Top

Predstavljamo telenovelu Pogrešan čovjek! Upoznajte priču i glumačku postavu!


...
Napokon kreće drugi dio snimanja nove RTL-ove telenovele Pogrešan čovjek, a usporedno s time, saznali smo detalje priče koja će gledatelje zabavljati već od ove jeseni. Glavne uloge u ovom projektu nose Ivana Roščić i Emir Ćatović. U galeriji pogledajte tko još čini glavnu glumačku postavu Pogrešnog čovjeka.

Tu su Anja Matković, Bruna Bebić, Bojana Gregorić Vejzović, Bojana Stefanović, Dražen Čuček, Dara Džokić, Gorica Popović, Igor Kovač, Marko Nikolić, Petar Benčina, Roko Sikavica i mlada Dora Dimić Rakar.

Što se same radnje tiče, priča prati samohranu majku Leu, koja nakon što joj kćer Zoe oboli, kreće u potragu za njenim ocem Lazarem, kojeg smatra krivim za sve svoje nedaće. Lazaro, odnosno Crni, je bivši vaterpolski reprezentativac, čija je karijera okončana zbog nepravedni optužbi. Unatoč njegovom mračnom nadimku, ništa nije kako se čini, pa će tako Leina potraga otkriti mnoge tajne.

 Serija se snima u Beogradu, u dva studija na površini od 3000 četvornih metara, a za koje je zaslužan proslavljeni scenograf Goran Joksimović Joksa, među ostalim, scenograf Eurosonga 2008. godine.


Nema komentara:

Pokreće Blogger.