Ads Top

Pogrešan čovjek - osnovne informacije




...


Protagonisti:

Ivana Roščić - Lea Kalamber
Emir Ćatović - Lazaro Crnković

U ostalim ulogama:

Dora Dimić Rakar - Zoe Kalamber
Bojana Gregorić Vejzović
Dražen Čuček
Igor Kovač
Petar Benčina - Mihajlo Crnković
Bojana Stefanović - Dijana
Marko Nikolić
Gorica Popović
Dara Džokić
Dragan Petrović Pele
Roko Sikavica - Ven
Bruna Bebić
Anja Matković

Kreativna producentica: Jelena Veljača
Scenarij: Jelena Veljača
Režija:  Ivan Pavličić, Kristijan Milić, Goran Rukavina, Dejan Zečević, Slobodan Skerlić

Priča:

Profesorica hrvatskog jezika i književnosti Lea Kalember doznaje da joj kći hitno treba donora bubrega, te odluči pokušati pronaći njezinog biološkog oca, da bi joj spasila život. Nakon saznanja da joj je kći bolesna, Lea u emotivnoj ispovijedi svojoj najboljoj prijateljici Marini priznaje kako je začela.

Prije 16 godina, tijekom brucošijade za upis na fakultet, Lea je upoznala zgodnog vateroplistu Lazara Crnkovića koji je taj dan branio prvenstvo. Dečki su izgubili, i nastavili se tješiti na studentskom tulumu. Ona je, u silnoj želji da o sebi razbije famu “kćeri mezimici poznatog političara koja je živjela ispod staklenog zvona”, tu večer previše popila. Umjesto da završi s Lazarom u ljubavnom zagrljaju, Lea je završila na njegovim rukama, gotovo u polunesvijesti. On ju je te noći odnio u svoju hotelsku sobu i silovao ju. Barem ona tako misli. 

Lea silovanje nikad nije prijavila, prvenstveno bojeći se osude, ali i javne ljage koja bi pala na njezinu obitelj. U strahu da nitko ne bi shvatio njezinu prijavu ozbiljno, jer je i sama sudjelovala na zabavi, privlačno odjevena i supijana, Lea nikad nije potražila čovjeka s kojim je ostala u drugom stranu, niti je ikome rekla istinu o svojoj trudnoći, bez obzira na osudu i roditelja i okoline. Budući da pobačaj nije dolazio u obzir, Lea je odlučila zadržati dijete.

Svojoj kćeri Zoe, Lea nikada nije rekla da njezino začeće nije produkt ljubavi, već nasilja. Međutim, na Zoin šesnaesti rođendan, Lea saznaje da Zoe ima specifičnu bolest i da je potencijalni donor bubrega s kojim Zoe može nastaviti živjeti - otac. Da bi spasila svoje dijete, Lea se odlučuje suočiti s ocem svog djeteta, te odlazi u Crnu Goru, gdje Lazara pronalazi kako živi sam i osamljen, radeći na svjetioniku.



Premijera: Jesen 2018. , RTL

Nema komentara:

Pokreće Blogger.