Ads Top

[PREGLED] Koji su idući projekti Televisinih producenata?






Nicandro Diaz

Projekt: El Bien Amado
Glumačka postava: Chantal Andere...
Moguća premijera: Kraj 2016. ili početak 2017.

Projekt je prerada brazilske telenovele O Bem Amado. Kao potencijalni sudionici spominjali su se različiti glumci - Jorge Salinas, Gaby Spanic, Altair Jarabo, Lambda Garcia, Geraldine Bazan, Marlene Favela,Ana Brenda Contreras, Jesus Ochoa, Sergio Goyri, Fernando Ciangherotti, Erika Buenfil, Sergio Basanez, Eduardo Yanez... Zasad osim glumice Chantal Andere nitko nije još potvrđen.
Status projekta: Potvrđen


Nathalie Lartilleux

Projekt: Los Ricos Tambien Lloran
Glumačka postava: -
Moguća premijera: 2017.

Producentica je zainteresirana za preradu telenovele Los Ricos Tambien Lloran, a kao protagonisticu voljela bi vidjeti Maite Perroni, s kojom je zadnje surađivala na telenoveli La Gata.
Status projekta: Nepotvrđen

Mapat

Projekt: Nepoznat
Glumačka postava: -
Moguća premijera: 2017.

Spekuliralo se kako producentica radi na preradi telenovele La Otra. Čak su se spominjala i potencijalna imena sudionika - Camila Sodi, Michelle Renaud, Thelma Madrigal, Dulce Maria, Pablo Lyle, Juan Diego Covarrubias, Brandon Peniche... Ipak, producentica je te glasine opovrgnula te se još ne zna koja će telenovela biti njen idući projekt.

Rosy Ocampo

Projekt: Papa A Toda Madre
Glumačka postava: -
Moguća premijera: 2017.

Riječ je o preradi kolumbijske telenovele Los Barriga. Maite Perroni spominje se i za ovu telenovelu. Osim nje, tu su još imena kao što su Ingrid Martz, Lisette Morelos i Jaime Camil,
(iako je nerealno za očekivati da će on napustiti Hollywood).
Status projekta: Potvrđen

Lucero Suarez

Projekt: La Bella Lola
Glumačka postava: -
Moguća premijera: Kraj 2016. ili početak 2017.

Edsa Ramirez, Maria Andrea Araujo, Scarlet Gruber, Sherlyn i Esmeralda Pimentel spominju se kao glavne kandidatkinje za ulogu protagonistice prerade kolumbijske telenovele iz 1999. godine kojoj je naziv bio Me Llaman Lolita. Karenka i Carmen Becerra spominju se za ulogu negativke ove prerade.
Status projekta: Potvrđen

2 komentara:

  1. Sherlyn je jako talentirana i simpatična glumica,meni jedna od najdražih mladih glumica,glumi praktički od djetinjstva(ako se ne varam prva uloga u telenoveli joj je bila uloga Sofíje u telenoveli Marisol iz 1996.godine kad je imala samo 11 godina) i bilo bi više vrijeme da ona napokon dobije glavnu žensku ulogu u nekoj telenoveli jer ju je zaslužila i jer je dokazala da zna glumiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ona nije za glavne ove ostale kandidatkinje su puno bolje

      Izbriši

Pokreće Blogger.