Ads Top

[LA DOBLE VIDA DE ESTELA CARRILLO] Kandidatkinja za negativku?


Adriana Nieto prvo je ime koje se spominje za ulogu negativke u nadolazećoj telenoveli La Doble Vida De Estela Carrillo. Riječ je o originalnoj telenoveli producentice Rosy Ocampo. Nijedan član glumačke postave još nije potvrđen. Što se Adriane tiče, napomenimo kako se njeno ime vezalo uz gotovo svaku telenovelu u proteklih nekoliko godina, no vidljivo je kako od toga nije bilo ništa s obzirom da je u svijetu telenovela nema još od davne 2000. godine.

Tada je prvi i zadnji puta u svojoj karijeri bila protagonistica neke telenovele. Riječ je bila o produkciji Roberta Gomeza Fernandeza, a u telenoveli naziva Locura de Amor partner joj je bio Juan Soler. No, Nieto nije doživjela kraj serije. Glumicu su otpustili jer je, prema producentovim riječima, stalno kasnila i nije joj bilo stalo ni do čega. Njen odnos s protagonistom Juanom Solarom također je bio narušen. Naposljetku su je zamijenili glumicom Iran Castillo.

 Ipak, u zadnje vrijeme jačaju tračevi o njenom povratku telenovelama, a možda će upravo La Doble Vida De Estela Carrillo označiti još jednu prekretnicu u karijeru ove glumice.

Dok ne glumi u telenovelama, Nieto uživa u vremenu koje posvećuje svom suprugu i njihovoj djeci - Mariji Jose te blizancima Camili i Juanu Pablu.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.