Ads Top

[TELEVISA] Stiže nova La Duena?


Sve su glasnija šuškanja kako producent Salvador Mejia po završetku snimanja hvaljene Las Amazonas ne planira mirovati. Naprotiv, navodno se već naveliko bacio na pripreme svog idućeg projekta, koji bi trebao biti prerada Televisine telenovele iz 1995. godine pod nazivom La Duena. Tada je u naslovnoj ulozi nastupila Angelica Rivera, a sada bi, prema nekim navodima, producent htio u toj ulozi vidjeti Marlene Favelu ili Gabrielu Spanic. Uzmimo to sa zrnom soli jer su Favela i Spanic prilično starije od Rivere kad je bila protagonistica ove telenovele. Osim nje, glumačku ekipu činili su i Francisco Gattorno, Cynthia Klitbo, Eduardo Santamarina i drugi...

Broj komentara: 5:

 1. Pa telenovela Soy tu dueña (2010.godina) sa Lucero u glavnoj ulozi je remake upravo telenovele La dueña iz 1995.godine u kojem je gospodarica bila Angélica Rivera,čemu sad opet još jedan remake?Pa ovi na Televisi stvarno više nisu normalni i onda se idu žaliti i buniti kad im telenovele imaju poražavajuću gledanost.Pogledajte Soy tu dueña i onda usporedite sa La dueña pa ćete vidjeti da remake već postoji i da je već snimljen.

  OdgovoriIzbriši
 2. Upravo Gabriela Spanic je bila glavna negativka u Soy tu dueña,telenoveli koja je prerada i remake upravo telenovele La dueña.Nema smisla po treći put snimati remake i ponovnu preradu kad već postoje dvije verzije,La dueña iz 1995. sa Angélicom Riverom u glavnoj ulozi i Soy tu dueña iz 2010.godine sa Lucero u glavnoj ulozi.

  OdgovoriIzbriši
 3. Angélica Rivera je imala 24 godine kad je glumila glavnu ulogu u telenoveli La dueña,a Lucero je imala 40 godina kad je glumila u Soy tu dueña.Kako mogu biti starije kad;Gabriela Spanic je rođena 1973.godine,Marlene Favela je rođena 1976.godine,a Angélica Rivera je rođena 1969/70.godine.Gabriela Spanic i Marlenne Favela NISU STARIJE od Angélice Rivere,oba dvije su mlađe od nje.Provjerite malo biografije glumaca prije nego što napišete ovakvu glupost,da su ove dvije starije od nje,a nisu.Angélica Rivera ima 46 godina,Marlene Favela ima 40 godina,a Gabriela Spanic ima 43 godine i sad mi,molim vas,objasnite,po kojoj logici su Gabriela i Marlene starije od Angélice ako su rođene nekoliko godina poslije,po nikakvoj logici.Gabriela i Marlene su 3 i 6 godina malđe od Angélice,a vi se osramotite i kažete da su starije.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. A mi tebe molimo da još jednom pročitaš tekst s razumijevanjem prije nego ikoga optužuješ za pisanje gluposti. U tekstu jasno stoji: "Uzmimo to sa zrnom soli jer su Favela i Spanic prilično starije od Rivere kad je bila protagonistica ove telenovele." Dakle, starije su od "Rivere kad je bila protagonistica ove telenovele", ne govorimo da su općenito starije od Rivere. Rivera, kad je bila protagonistica ove telenovele, je bila u svojim dvadesetima. Favela je u kasnim tridesetima, Spanic je u četrdesetima. Ne slažeš se da su obje starije od "protagonistice Rivere" koja je tad imala 24 godine? Da, ona je starija od njih sada, ali ne pišemo o trenutnim njenim godinama, nego onima koje je imala kad je bila protagonistica La Duene. Toliko. Ako ti još nije jasno o čemu pričamo, žao nam je.

   Izbriši
  2. Svi smo shvatili što ste htjeli reći a Nikine komentare je bolje ignorirati.Što se tiće godina ja mislim da Marlene Favela ili Gabriela Spanic mogu biti protagonistice jer i Lucero je bila puno starija od 24 kada je snimala Soy tu duenu a i znamo da su televisi godine najmanji problem

   Izbriši

Pokreće Blogger.