Ads Top

[LA FAN] Glumačka postava!


Telenovela La Fan novi je veliki projekt autorice i glavne glumice Angelice Vale. Ona je počela raditi na njemu dok je još bila protagonistica Televisine La Fea Mas Bella. Projekt je pokušala predstaviti i na Televisi, no čelnici su ga odlučili odbiti. Sada će se projekt napokon realizirati i to na američkom  Telemundu.

Priča prati skromnu i veselu ženu koja je velika obožavateljica poznatog glumca iz telenovela, Lucasa Duerta. Kada napokon uđe u njegov život, sve ono što je dosad mislila o njemu počinje se mijenjati. On pak, nakon početnog ignoriranja svoje najveće obožavateljice, u isto vrijeme počinje shvaćati i kako ne može bez nje.

U glavnim ulogama ove komične telenovele nastupaju Angelica Vale kao Valentina Perez te Juan Pablo Espinosa kao Lucas Duarte. Tu su još i Scarlet Ortiz i Gabriel Porras kao glavni negativci, Salma i Gabriel. Osim njih, veliku glumačku ekipu čine i Ximena Duque, Jonathan Islas, Maritza Bustamante, Begona Narvaez, Lorena de la Garza, Gabriel Valenzuela, Jorge Eduardo Garcia, Freddy Flores, Silvana Arias, Gloria Peralta i drugi...

Nema komentara:

Pokreće Blogger.