Ads Top

Što će se sve uskoro naći na programu Univisiona?
Idućeg tjedna napokon stižu Upfrontsi – prezentacija programa za nadolazeću televizijsku sezonu. Tako će nam Univision u dva dana predstaviti svoje uzdanice koje će biti emitirane tijekom 2018. i 2019. godine. Iako se do potpunog predstavljanja treba strpiti još nekoliko dana, već sada Vam možemo potvrditi dio onoga što će Univision priakzivati u narednim mjesecima.

CONTRACARA

Glumci: Angelique Boyer, …

Sinopsis: Medijski magnat ubijen je na dan svog vjenčanja. Istovremeno u SAD-u dolazi do smaknuća plaćenog ubojice.  Posljedica toga je zamjena duša dvaju muškaraca koji će se morati prilagoditi ne samo novim tijelima, već i novim osobnostima.

Produkcija: W Studios, Lemon Films, Televisa
Emitiranje: primetime, Univision


BRUJAS AL AMANECER

Glumci:

Sinopsis: Laia i njene prijateljice dobiju nadnaravne moći od njihove učiteljice, koja je vještica. Počinju koristiti svoje moći kako bi se osvetile onima koji su ih maltretirali, no s vremenom shvate da ih nadnaravne moći ne mogu zaštititi od vlastitih pogrešaka.

Produkcija: Televisa
Emitiranje: primetime, Univision

LAS BENDITAS

Glumci:

Sinopsis: Nakon što napad na oružani kamion rezultira brojnim žrtvama,  udovice poginulih zaštitara zahtjevaju preuzeti poslove svojih muževa. Četiri žene, jedna različitija od druge, krenu na avanturu u nadi da istraže tko stoji iza napada na njihove muževe.

Produkcija: Televisa
Emitiranje: primetime, Univision

LA PILOTO 2

Glumci: Livia Brito, Juan Colucho, Arap Bethke, Ilza Poken, Margarita Munoz, Tommy Vasquez, Lisardo, Oka Giner…

Sinopsis: Nastavk priče o Yolandi, mladoj ženi kojoj se ostvario san da postane pilotkinjom, međutim pod koju cijenu? Druga sezona počinje tri godine nakon što je prošla završila, Yolanda izlazi iz zatvora u sklopu programa zaštite svjedoka te ubrzo nalazi zaposlenje kao pilot. Uskoro se udaje te planira posvojiti dijete, no plan joj propadne kad je dijete kojem bi trebala postati majka, oteto.

Produkcija: W Studios, Televisa
Emitiranje:  primetime, Univision

LA BELLA Y LAS BESTIAS

Glumci: Esmeralda Pimentel, Osvaldo Benavides, Aylin Mujica, Jorge Alberti, Ari Telch, Alejandro Avila…

Sinopsis: Isabela Leon vraća se u Meksiko kako bi osvetila smrt svojih roditelja eliminirajući jednu po jednu, svaku zvijer koja je u nju upletena. Njena fizička snaga i moć uma dokazuju da čak i kada sustav zakaže, žene mogu dovesti slučaj do pravde.

Produkcija: W Studios, Televisa
Emitiranje: primetime, Univision

BAD HOMBRES

Glumci: ….

Sinopsis: Dvojica braće u ranoj su mladosti odvojena te odgajana u dva različita svijeta. Jedan slijedi put čovjeka koji ga je posvojio, želeći postati vođa narkokrtela dok je drugi član američke ratne mornarice. Bad Hombres prati njihov neizbježan sukob tijekom binacionalnih političkih previranja dok istovremeno pokušavaju sačuvati ljubav, obitelj i svoje živote.

Produkcija: Televisa
Emitiranje:  primetime, Univision

EL ULTIMO DRAGON

Glumci:

Sinopsis: Ova krimi-drama prati život Miguela Garze, čovjeka zarobljenog između dva svijeta – onog iz njegovog djetinjstva u gradu punom nasilja, označenog ubojstvom njegovih roditelja i obiteljskog narko posla kojeg bi trebao naslijediti, te onog novog, sofisticiranog života u Japanu. Riječ je o dva različita svijeta koja će Miguel trebati ujediniti kako bi zaštitio svoju obitelj i posao.

Produkcija: Televisa, W Studios
Emitiranje:  primetime, Univision

POR AMAR SIN LEY, 2. sezona

Glumci: Trenutno još nitko nije potvrđen za drugu sezonu, no za pretpostaviti je da će se Ana Brenda Contreras i David Zepeda vratiti u glavnim ulogama.

Sinopsis:

Produkcija: Televisa
Emitiranje: primetime, Univision

COMANDANTE BONITA


Glumci:

Sinopsis: Nakon što je njen stariji sin ubijen, a mlađi otet od strane narkokartela, majka odluči uzeti pravdu u svoje ruke i preuzima identitet „Comandante Bonita“. Postaje glavnom članicom osvetničke grupe usredotočene na vođenje rata protiv narkobosseva i korumpirane vlade.

Produkcija: Televisa
Emitiranje:  primetime, Univision


MI MARIDO TIENE FAMILIA 2

Glumci: Zuria Vega, Daniel Arenas, Jose Pablo Minor, Laura Vignatti, Diana Bracho, Susana Gonzalez, Carlos Bracho, Carmen Salinas, Silvia Pinal…

Sinopsis: Julieta mora naučiti živjeti s blizinom svoga oca. Protagonisti će prolaziti kroz različita iskušenja odgajajući njihovo dvoje djece, a ujedno noseći se sa savjetima svojih obitelji koji misle da znaju najbolje i žele biti dio njihovog života, koliko god to djelovalo opsesivno i zagušujuće.

Produkcija: Televisa
Emitiranje:  primetime, Univision

TENIAS QUE SER TU

Glumci: Ariadne Diaz, Andres Palacios, Arturo Peniche, Maria Marcela, Grettell Valdez, Chantal Andere, Agustin Arana, Raquel Garza…

Sinopsis: Samohrana majka seli sa svojom osmogodišnjom kćerkom u grad radi novih poslovnih prilika. Tada saznaje da je njen novi šef zapravo njen bivši dečko koji je 9 godina poslije ponovno želi osvojiti, bez obzira na sve.

Produkcija: Televisa
Emitiranje: popodnevni termin, Univision

101 PASOS PARA OLVIDARTE

Glumci:

Sinopsis: Korištenjem nekonvencionalnih metoda, čovjek poznat kao „Guru slomljenih srdaca“ održava seminare kako bi pomogao ljudima koji su doživjeli nevjeru od strane svojih partnera. Ironično, on sakriva razlog svog prekida sa svojom bivšom partnericom. Na jednom od svojih seminara upoznaje ženu koja također pati od slomljenog srca te se zaljubljuje u nju. Svakojaka uplitanja i nesporazumi nastaju kada njih dvoje počnu primjenjivati vodič sa seminara na samima sebi.

Produkcija: Televisa
Emitiranje: primetime, Univision


RINGO

Glumci: Jose Ron, Mariana Torres, Cesar Evora, Alfredo Gatica, Jorge Poza, Gabriela Carrillo…

Sinopsis: Ringo, umirovljeni boksač, vodi skroman život sa svojim sinom, ali sve se promijeni kada se njegova bivša žena, a sada ljubavnica njegovog najvećeg konkurenta, vrati kako bi se borila za skrbništvo nad djetetom. Ringo se tada vrati u ring kako bi dokazao da je sposoban financijski podupirati svog sina.

Produkcija: Televisa
Emitiranje:  primetime, Univision

CANTINFLAS

Glumci:

Sinopsis: Prati život Maria Morena, poznatog kao Cantinflas. Riječ je o najvećoj internacionalnoj meksičkoj zvijezdi, a ova bioserija fokusirat će se na njegov um i njegovu strast prema ljudima.

Produkcija: Televisa
Emitiranje:  primetime, Univision

LIKE (Life Institute of Knowledge and Evolution)

Glumci: Ale Muller, Carlos Said, Diana Paulina, Santiago Achaga, Roberta Damian, Victor Gonzalez, Adriana Nieto, Bernie Paz, Enoc Leano, Christian Chavez, Zoraida Gomez

Sinopsis: Grupa tinejdžera različitih osobnosti i drugačijih pozadina bori se protiv normi koje su im ustalili odrasli. To uključuje njihove roditelje, ali i učitelje instituta LIKE koji svi oni pohađaju. Zajedno shvaćaju da uz pomoć ljubavi i glazbe svakodnevno sivilo mogu pretvoriti u dane pune nade.

Produkcija: Televisa
Emitiranje:  primetime, Univision

LA JEFA DEL CAMPEON

Glumci: Africa Zavala, Carlos Ferro, Marisol del Olmo, Claudia Ramirez,  Enrique Arrizon, Alejandra Robles Gil, Alberto Agnesi, Vaness Bauche

Sinopsis: Tita je žena skromnog porijekla. Jednog dana, primorana je napustiti svoj dom zajedno sa svojom djecom i suprugom te preseliti u grad. Ondje nju i njihovo troje djece napušta njen suprug te je ostavlja samu da preživi u neimaštini. Njen sin Rey sanja da će jednog dana postati najbolji nogometaš u državi te se Tita žrtvuje kako bi mu pomogla to i ostvariti.  Njezine žrtve, ali i Reyjeva predanost i talent to mu i omoguće. Tita se ponovno uda i za medeni mjesec odlazi u Rusiji gdje gleda Reyjevu prvu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Produkcija: Televisa
Emitiranje:  popodnevni termin, Univision


LOS PRINCIPES NO EXISTEN

Glumci:

Sinopsis:  Laura je žena koja se boji ljubavi jer je uvjerena da su svi muškarci nevjerni kao što je bio njezin otac. Unatoč svojim strahovima, Laura se zaljubi u najvećeg mogućeg prevaranta. Saznavši za to, Laura ga ostavlja, no i on se zaljubio u nju te je namjerava ponovno osvojiti.

Produkcija: Televisa
Emitiranje:  popodnevni termin, Univision

ESPIRITU DE MADRE

Glumci:

Sinopsis: Nesretni slučaj primora direktoricu tvrtke da postane zamjenska majka djeci čija je prava majka završila u komi. S vremenom, ovo iskustvo otvori njeno srce i pomogne joj otkriti novi način gledanja na život, kao što joj i pomogne postići balans između majčinstva, ljubavi i karijere.

Produkcija: Televisa
Emitiranje:  primetime, Univision

SIN TU MIRADA

Glumci: Clauria Martin, Osvaldo de Leon, Scarlet Gruber, Emmanuel Orenday, Eduardo Santamarina, Claudia Ramirez, Ana Martin, Juan Martin Jauregui, Candela Marquez

Sinopsis: Bazirano na velikom svjetskom hitu, telenoveli Esmeralda. Dvoje djece zamijenjeno je pri rođenju. Dječak odrasta u bogatoj obitelji, dok djevojčica, rođena slijepa, odrasta u skromnim uvjetima. Kroz nekoliko godina susreću se i bore se protiv svih prepreka kako bi otkrili ljubav i svoje pravo porijeklo.

Produkcija: Televisa
Emitiranje:  popodnevni termin, Univision

HIJAS DE LA LUNA

Glumci: Michelle Renaud, Danilo Carrera, Jade Fraser, Geraldine Galvan, Lorena Graniewicz, Mario Moran, Gonzalo Pena, Jonathan Becerra, Omar Fierro, Alexis Ayala, Cynthia Klitbo, Mariluz Bermudez, Eugenia Cauduro, Marco Uriel, Arcelia Ramirez

Sinopsis: Ovo je priča o četiri sestre: Juani Victoriji, Juani Ines, Juani Soledad i Juani Barbari. Na smrtnoj postelji, majka Juane Victorije priznaje joj istinu o njenom pravom ocu nakon čega ga ona uz pomoć svoje kume odlučuje potražiti. Na tom putu saznaje da ima još tri polusestre, ali i polubrata Sebastiana koji joj priskače u pomoć i zajedno s njom baca se u potragu za ostalim sestrama.

Produkcija: Televisa
Emitiranje:  popodnevni termin, Univision

MAMI

Glumci:

Sinopsis: Nakon što godinama živi uvjeren da ima savršen brak, muškarac ugleda svoju suprugu kako ljubi drugu ženu. Povrijeđene muškosti, odlučuje zatražiti skrbništvo nad njihovom djecom.

Produkcija: Televisa
Emitiranje:  primetime, Univision

Za kraj, napomenimo da smo u ovoj objavi naveli samo projekte producirane od strane Televise.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.