Ads Top

Još uvijek se traži protagonist


Producent Pedro Ortiz De Pinedo još uvijek je u slatkim mukama. Nastavlja se potraga za protagonistom njegove telenovele Nube . Ovih su dana tako održane finalne probe na kojima su viđeni Gabriel Coronel, Horacio Pancheri, Eugenio Siller, Juan Martin Jauregui te Juan Diego Covarrubias. Osim njih, za ulogu protagonista spominju se i Jorge Alberti te Daniel Elbittar. Kao navodni favoriti ističu se Eugenio Siller i Juan Martin Jauregui.

Eugenio Siller na castingu za Nube

 Silleru bi to bio povratak na Televisu nakon gotovo 10 godina.  Zadnje je za njih igrao 2009. godine, kada je bio protagonist telenovele Mi Pecado.

Juan Martin Jauregui na castingu za Nube

Argentinski glumac Juan Martin Jauregui zaradio je mnoge simpatije svojom ulogom u telenoveli Sin Tu Mirada te mu se smiješi prva prava glavna uloga na Televisi.

Horacio Pancheri na castingu za Nube

Horacio Pancheri bio je gotovo siguran protagonist telenovele Luz De Mi Vida, no kao što smo vas nedavno obavijestili, do realizacije tog projekta ipak neće doći stoga se glumac okreće drugim mogućnostima.

Gabriel Coronel mladi je glumac i pjevač koji se proslavio ulogama na američkom Telemundu. Ipak, čini se da je spreman na zaokret u karijeri te ne odbacuje mogućnost suradnje s Televisom.

Juan Diego Covarrubias na castingu za Nube

Juan Diego Covarrubias već je poznato Televisino lice, a zadnje je bio mladi protagonist telenovele Me Declaro Culpable

Jorge Alberti poznat je po svojim ulogama u Aztecinim produkcijama. Sudjelovao je u njihovim telenovelama Vuelveme A Querer, Emperatriz te La Otra Cara Del Alma.

Daniel Elbittar također je poznato lice TV Aztece koje prelaskom na američki Telemundo dobiva uglavnom manje, ne toliko bitne uloge. Podsjetimo, bio je jedan od kandidata za protagonista Televisine Por Amar Sin Ley.

Koga će od ovih imena producent odabrati saznat ćemo već idućega tjedna, a početak snimanja zakazan je za 14. svibnja
Kao protagonistica telenovele potvrđena je Renata Notni.

Renata Notni na castingu za Nube


I za kraj, još jedan podsjetnik: telenovela Nube prerada je argentinske telenovele Nini u kojoj su glavne uloge nosili Florencia Bertotti i Federico Amador.
Nema komentara:

Pokreće Blogger.