Ads Top

Ovo su Telemundovi noviteti

Sutra, 14. svibnja, održat će se Telemundov Upfront, gdje će i službeno biti predstavljeni njihovi nadolazeći projekti. Kao i sa Univisionom, u medije je već procurio veći dio tih projekata, a ono što je najupečatljivije jest da među tim programima nema niti jedne klasične telenovele.

Ovo su njihovi najavljeni projekti:

BETTY IN NY

Glumci: ….

Sinopsis:  Moderna prerada telenovele Yo Soy Betty, La Fea. Priča se vrti oko Beatriz Aurore Rincon Lozano, mlade žene koja se zaposli kao tajnica predsjednika tvrtke V&M Fashion.

EL SENOR DE LOS CIELOS 7

Glumci: Rafael Amaya, …

Sinopsis: Sedma sezona Telemundove uspješnice najavljena je pomalo neočekivano, budući da se aktualna šesta sezona spominjala kao završetak serije. Ipak, visoka gledanost ponukala je čelnike da se ova superserija obnovi za još jednu sezonu.

SENORA ACERO 5

Glumci: Carolina Miranda…

Sinopsis: Vicenta Acero suočava se s različitim opasnostima, uključujući starog neprijatelja koji se vraća naplatiti njen dug osvećujući se na njenom sinu. To će natjerati Vicentu na bijeg kako bi zaštitila obiteljsko nasljedstvo.

EL BARON ROJO

Glumci:

Sinopsis: Priča o Nachu Monteru, obrazovanom veseljaku koji se jednog dana, u činu buntovništva protiv svojih roditelja, pridružuje jednom od najmoćnijih narko bossova u SAD-u. Sve je spremno za njega da napokon pokori svijet no izgredi, nasilje i ostali nelegalni poslovi obiju mu se o glavu te on gubi sve što je dotad imao. Radnja je smještena u osamdesete godine.

LA REINA DEL SUR 2

Glumci: Kate Del Castillo, Lincoln Palomeque, Fernando Alonso…

Sinopsis: Teresa Mendoza vraća se u Meksiko kako bi spasila život svoje kćeri. U Meksiko se vraća nakon 8 godina kako bi se suočila s otimačem svojeg djeteta te se suočila sa starim neprijateljima i prošlosti koju je ostavila iza sebe.

SIN SENOS SI HAY PARAISO 4

Glumci: Catherine Siachoque, Fabian Rios, Carmen Villalobos, Carolina Gaitan…

Sinopsis: Nastavak na treću sezonu. Catalina La Pequena i Daniela čekaju da vide koja će biti okrunjena kraljicom ljepote. Yesica Beltran prerušena upada na natjecanje i pokušava potkupiti suce da glasuju za Danielu. Međutim, Catalina se izdvaja svojom inteligencijom i ljepotom. Odluka o pobjedi usmjerit će tijek njihovih života.

FALSA IDENTIDAD

Glumci:…

Sinopsis: Priča o Isabel i Diegu, dva stranca koji moraju pobjeći od svojih prošlosti kako bi izbjegli vlastite neprijatelje. Na tom putu moraju preuzeti nove identitete te glumiti sretan bračni par kako bi na kraju sačuvali svoje živote.

PRISIONERO NUMERO UNO

Glumci: Erik Hayser, …

Sinopsis: Carmelo Alvarado je marljiv i radišan imigrant koji migrira u SAD te je, nakon što tamo postigne solidan uspjeh, deportiran nazad u Meksiko. Tamo ga njegova karizma i dobar izgled dovedu do vlastite TV emisije, gdje mu njegovi politički komentari o novom predsjedniku SAD-a garantiraju veliku popularnost. Ovaj ga neočekivani uspjeh katapultira u politički život te on postaje predsjednik Meksika. No, ovdje ga dočekaju nevolje te ga njegovi najbliži suradnici izdaju. On završi u zatvoru gdje nosi nadimak „Prisionero numero uno“.


Osim toga, tu su još i premium serije koje će se emitirati nedjeljom navečer, a one su El Recluso, Falco i El Secreto Del Selena.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.