Ads Top

[Y MANANA SERA OTRO DIA] Održano predstavljanje telenovele!




Kao što smo i najavljivali, u ponedjeljak, 26. veljače u Meksiku je održana prezentacija nove telenovele producenta Carlosa Morena koja sada nosi naziv Y Manana Sera Otro Dia. Na njoj je i službeno potvrđeno da će protagonistica ovog projekta biti glumica Angelica Vale, koja se tako nakon  izrazito neuspješne Telemundove La Fan vraća na Televisu. Njen partner u  telenoveli je Diego Olivera.

Priča ove telenovele vrti se oko Monice Rojas (Vale), tajnice zaposlene u poduzeću koje vodi Camilo Sarmiento (Olivera). Monica je žena veoma predana svome poslu, ona je zadužena za brigu ne samo o profesionalnom dijelu Camilovog života, već i onom privatnom, koji uključuje njegovu suprugu Dianu (Alejandra Barros) te njihovu djecu.
Monica je od prvog trenutka zaljubljena u Camila, iako zna da je ta ljubav beznadna. No, to se počinje mijenjati nakon što joj Diana prizna da je teško bolesna te joj predloži da se ona zaljubi u Camila.

Glumačku ekipu ove telenovele osim Vale, Olivere i Alejandre Barros čine još i Ana Layevska, Diego de Erice, Andrea Escalona, Miranda Kay, Nuria Bages, Florencia de Saracho, Emmanuel Palomares, Socorro Bonilla, Ari Placera i drugi.

Kako je to izgledalo na samom predstavljanju pogledajte u galeriji ispod.
















Nema komentara:

Pokreće Blogger.