Ads Top

TV premijera: Pogrešan čovjek


Večeras od 21 sat na programu RTL Televizije ponovno se, nakon godine dana pauze, nalazi jedna domaća dramska serija, odnosno telenovela. Radi se o još jednom projektu autorice Jelene Veljače, koji nosi naziv Pogrešan čovjek.

U glavnim ulogama nastupaju velika regionalna imena poput Ivane Roščić, Emira Ćatovića, Bojane Gregorić Vejzović, Dražena Čučeka, Igora Kovača, Anje Matković, Dare Džokić, Gorice Popović, Petra Benčine, Bojane Stefanović, Marka Nikolića, Peđe Bjelca, Branislava Lečića i drugih. Osim njih, tu su i mlade nade Dora Dimić Rakar, Roko Sikavica, Tara Thaller, Ammar Mešić...

Radnja prati priču samohrane majke Lee (Ivana Roščić), koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada sazna da joj je kći Zoe (Dora Dimić Rakar) teško bolesna. Našavši se u nezavidnoj poziciji i bez drugog izbora, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, kojeg nije vidjela već 16 godina. Otkriva da Lazar, koji nosi nadimak Crni (Emir Ćatović), danas živi povučenim životom u svjetioniku na malom otoku.
Uvjerena da je on najveći krivac za svu njezinu patnju u životu, Lea je primorana prijeći preko boli i zaboraviti ožiljke prošlosti te ga tražiti za pomoć. Međutim, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će se pokazati da i ova ima dvije strane.
Glavna radnja isprepletena je i drugim zanimljivim likovima i događajima. Upoznajemo Vena (Roko Sikavica) - ludo zaljubljenog Zoeina dečka i njegov odnos s razvedenim roditeljima Zlatkom (Dražen Čuček) i Katarinom (Bojana Gregorić). Tu je i Leina vjerna prijateljica Marina (Anja Matković), zatim liječnik Mišetić (Igor Kovač), koji je zadužen za liječenje Zoe, kao i Lazarov brat Mihajlo (Petar Benčina) te mnogi drugi likovi.
Za scenarij su zadužene glavne spisateljice Diana Pečkaj Vuković (Vatre ivanjske, Dolina sunca, Pod sretnom zvijezdom) i Zrinka Pavlić. Režije su se prihvatile iskusne redateljske ruke Kristijana Milića, Gorana Rukavine, Ivana Pavličića, Slobodana Skerlića i Dejana Zečevića.
Naslovnu pjesmu Pogrešan čovjek pjeva popularni Petar Grašo.
A što vas čeka u prvoj epizodi? RTL je večeras odlučio počastiti gledatelje, pa će se prve dvije epizode prikazivati u obliku cjelovečernjeg filma. 

Prva/druga epizoda:
Nakon što Lei u banci odbiju odobriti još jedan kredit, ona odlazi pozajmiti novac od svoje majke, ali ubrzo zažali što je tražila Bibinu pomoć. Zoe, Leina kći, onesvijesti se u parku tijekom vožnje s Venom. U bolnici se pokaže da Zoe ima problema s bubrezima, a za oporavak joj je potrebna transplatacija. No gdje je donator? Vođena brigom i ljubavlju prema kćeri, Lea se odluči suočiti s duhovima prošlosti te odlazi u Crnu Goru kako bi pronašla Lazara, svoju mladenačku ljubav i Zoeinog oca. Lazar, svima poznatiji kao Crni, živi na osamljenom svjetioniku, a susret s Leom ne prolazi u dobrom raspoloženju. Optužuje ju da mu je upropastila sportsku karijeru i osudila ga na robiju, a ona njega da ju je silovao prije 16 godina.


Nema komentara:

Pokreće Blogger.