Ads Top

Ništa od Televise na HRT-u u skoroj budućnosti


Vjerujemo da mnogi od vas trenutno na HRT-u prate brazilsku telenovelu A Lei Do Amor, odnosno Spone ljubavi, koja se polako približava svojem kraju. Do samog finala preostalo je još otprilike šest tjedana, odnosno nešto manje od tridesetak epizoda. Zato mnoge od vas zasigurno zanima koja će je telenovela naslijediti. Prema svemu sudeći, obožavatelji meksičkih telenovela neće biti oduševljeni viješću, budući da na red dolazi još jedna brazilska, dugo najavljivana Imperio.


Ova Globova telenovela, čiji su protagonisti Alexandre Nero i Lilia Cabral, sastoji se od 164 internacionalnih epizoda, što bi značilo da Televisine projekte na javnoj televiziji nećemo gledati jedno dulje vrijeme. Zanimljiva je činjenica da, unatoč tome što je osvojila nagradu Emmy za najbolju internacionalnu telenovelu, Imperio baš i nema neke sjajne kritike. Kakvo će mišljenje o istoj steći hrvatska publika, saznat ćemo 17. listopada, kada bi trebala biti emitirana njena prva epizoda. 

2 komentara:

  1. Ja Spone ljubavi uopće i ne gledam.A jeli možda znate izvor koji je to izrekao?Pitam zato jer HRT na svoju web stranicu tu informaciju uopće nije stavila!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izvor je HRT-ova Služba za korisnike. Doduše, mi još nismo sigurni hoće li zaista Imperio biti emitiran, tako su svojedobno najavili i Pasion y Poder od koje na kraju nije bilo ništa.

      Izbriši

Pokreće Blogger.