Ads Top

Najveća producentičina želja


Pomalo neočekivano stiže vijest da producentica Giselle Gonzalez kao nasljednicu legendarne glumice Marije Rubio u svojoj preradi telenovele Cuna De Lobos vreba... Lucero. Premda glumica po godinama nije daleko godinama koje je Rubio imala kad je utjelovila kultnu negativku Catalinu Creel (Cuna De Lobos emitirala se 1986. i 1987. godine kad je Rubio imala 52 godine, a Lucero ima 49 godina), ipak bi mnogi bili iznenađeni kada bi producentica uspjela svoju želju i ostvariti.  Profili ovih dviju glumica zaista su sasvim različiti.

Flor Rubio, naime, napomenula je u svojoj kolumni kako se upravo ime ove pjevačice i glumice, odustne od svijeta meksičkih telenovela od 2012. i Por Ella Soy Eva, unutar produkcije Giselle  Gonzalez, najviše spominje za ulogu glavne negativke. 

Za ovu ulogu vjerojatno nema osobe koja nije spominjana, a dosad su se nekako najviše nametala imena poput Rebecce Jones, Laure Zapate, Erike Buenfil, Leticije Calderon, Diane Bracho, Jacqueline Andere... Bilo kako bilo, na službenu potvrdu trebat ćemo još neko vrijeme pričekati, budući da je početak snimanja odgođen za siječanj iduće godine.

Broj komentara: 5:

  1. A ja sam ti jučer navečer drugačiju informaciju pročitala!Usput,jedna meksička emisija tvrdi da je u planu snimanje Televisine verzije kultne Emperatriz u kojoj bi protagonistica bila upravo Lucero.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prenosim što je napisala Flor Rubio. E, sad, može, ali i ne mora se na kraju ispostavit istinitim. Sve su to još glasine, na kraju krajeva. :D Znam da su u jednoj od emisija najavili Lucero kao potencijalnu protagonisticu nadolazeće Televisine telenovele, ali nekako je kasnije sve to zamrlo. Uz to, to što producentica možda i želi Lucero, ne znači da će je na kraju i dobiti. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam pročitala neka zaboravimo na sve ostale kandidatkinje jer su ove sljedeće 3 jedine Giselleine favoritkinje.One su:Susana Dosamantes, Laura Zapata i Erica Buenfil a najizglednija Catalina Creel je upravo Buenfil.I priča se da je praktički pa potvrđeno da Nicandro Diaz Gonzalez snima Emperatriz i da protagonisticu glumi Lucero.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam te navode, ali nisam im baš povjerovala. No, vidjet ćemo sve uskoro. :) Pratimo razvoj situacije.

      Izbriši
    2. Tako je.Osim toga,od ove 3 jedino Erica adekvatne godine.

      Izbriši

Pokreće Blogger.