Ads Top


Iako je odsutna od svijeta telenovela već gotovo dva desetljeća, mediji ne prestaju špekulirati o mogućem povratku Thalije na male ekrane. Nije to bez razloga, Thalia je jedna od najvećih meksičkih imena i sigurno je da je tijekom svih ovih godina,  niz producenata pokazalo interes za nju. Premda je prije nekoliko godina ona najavljivala svoj povratak telenovelama, do toga nikada nikada nije došlo. A čini se da je i dalje nezainteresirana za duže izbivanje od kuće, svakodnevna snimanja od jutra do sutra, te odbija prihvatiti ulogu koja bi to zahtjevala od nje. Međutim, dva Televisina producenta iznimno bi je željela vidjeti u svojim novim projektima.

Prvi od njih je Salvador Mejia, koji je prema nekim natpisima u pregovorima s pjevačicom i glumicom, no uzmimo to sa zrnom soli. Naime, o takvim se stvarima već i prije špekuliralo pa nikada nije došlo do realizacije. Ono što je sigurno jest da glumica neće biti protagonistica njegovog projekta El Elegido, kao što to neki pretpostavljaju (a za partnera joj spominju Williama Levyja). Svjestan je toga i sam Mejia, stoga joj nudi specijalno učešće u telenoveli, zbog kojeg Thalia neće morati dugo izbivati od kuće te će moći i dalje biti posvećena svojoj djeci. To je njoj, prema nekim natpisima, podosta primamljivo, no još ništa nije potvrđeno jer su pregovori još na početku.

Osim njega, u svom idućem projektu želi je i producentica Carmen Armendariz, koja priprema biografsku seriju o Mariji Felix. Ona bi je htjela vidjeti u naslovnoj ulozi, a s obzirom da se radi o kratkoj seriji, nada se da bi glumici i pjevačici ovaj projekt mogao zapeti za oko.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.