Ads Top

Problemi na setu Hijas de la Luna


Objave s društvenih mreža prikazivale su poprilično idealnu situaciju na setu telenovele Hijas de la Luna, producenta Nicandra Diaza. No, sudeći prema nedavnom intervjuu još nepoznatog člana ekipe sa seta, stvarna situacija daleko je od idealne. Naime, prema tim tvrdnjama, producent Nicandro Diaz ostao je ugodno iznenađen gledanošću telenovele, dok ga je negativno iznenadio ekvadorski glumac i protagonist Danilo Carrera.

Producent Carreru navodno nije uopće vidio kao protagonista ovog projekta, međutim naredbe s vrha Televise natjerale su producenta da ga angažira. No, to nije sve. Kao član glavne muške postave trebao je biti glumac Adrian di Monte (pretpostavljamo u ulozi koju sada tumači Gonzalo Pena), međutim čim je za to saznao, Carrera je napravio dramu i zaprijetio svojim izlaskom iz projekta. Budući da su ga nadređeni htjeli pošto-poto, di Monte je ostao bez uloge. Napomena: Carrera i di Monte su u navodnoj svađi još od reality showa Bailando Por Un Sueno.

 Međutim, problemi s Carrerom su se nastavili i s početkom snimanja. Glumac je navodno odbijao skinuti majicu za scene na plaži, a čak se upustio i u modificiranje dijaloga. Otišao je i toliko daleko da je razgovarao s redateljem Salvadorom Sanchezom da njegovom liku pokloni više težine i pažnje od ostalih jer je on "jedini pravi protagonist".  Također, teško prihvaća činjenicu da u Mazatlanu ljudi pridaju više pažnje Gonzalu Peni i Miguelu Martinezu, iako on sam odbija sudjelovati u razgovoru sa obožavateljima. Tek rijetko popusti i to kada vidi odnos između ostalih članova ekipe i obožavatelja. Ostalo vrijeme provodi sam u svojoj prikolici.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.