Ads Top

[HIJAS DE LA LUNA] Što znamo o novoj produkciji Nicandra Diaza?




Producent Nicandro Diaz u veljači 2018. godine (po završetku aktualne Papa A Toda Madre) na male ekrane donosi svoj novi projekt. Riječ je o telenoveli radnog naziva Hijas De La Luna, preradi kolumbijske telenovele Las Juanas. Telenovela Las Juanas već je doživjela jednu meksičku preradu i to od strane meksičke Aztece. U obje verzije u središtu su pet sestara. Međutim, najnovija prerada u središtu će imati njih četiri.

I tko su one?

Michelle Renaud (Pasion y Poder) je pjevačica Juana Victoria

Geraldine Galvan (Reina de Corazones) je redovnica Juana Ines

Lorena Graniewicz (Simplemente Maria) je boksačica Juana Barbara

Četvrta sestra bit će bolničarka Juana Soledad, no ime glumice koja će je utjeloviti još nije poznato. Osobu koja povezuje sve četiri žene, odnosno njihovog oca utjelovit će povratnik na Televisu, glumac Omar Fierro.


Partnera Michelle Renaud utjelovit će glumac Danilo Carrera (Pasion y Poder, La Doble Vida De Estela Carrillo). Glumit će Sebastiana.


Ostale protagoniste utjelovljuju Mario Moran (Muy Padres!, Pasion y Poder) kao Mauricio, Gonzalo Pena (Enamorandome de Ramon) kao Fernando te Jonathan Becerra (Que Pobres Tan Ricos) kao Octavio.

Mario Moran i Geraldine Galvan utjelovit će drugi protagonistički par.

Mariluz Bermudez (El Bien Amado) kao Estefania te Alexis Ayala (Mujeres De Negro) kao Dario bit će glavni negativci ove telenovele.




Ostatak glavne glumačke postave čine Eugenia Cauduro kao Teresa, Arcelia Ramirez kao Margarita, Cynthia Klitbo kao Leonora i Miguel Martinez kao Todoelmundo. 


Iako su se pojavila nagađanja da će Michelle Renaud otpjevati jednu od glazbenih tema telenovele, ona se na to samo nasmijala i nadodala: "Vidjet ćemo ako će se Nicandro usuditi." 

Glumačka i produkcijska ekipa već se lagano zagrijavaju za početak snimanja koji je zakazan za ponedjeljak, 27. studenog.



Nema komentara:

Pokreće Blogger.