Ads Top

[HIJAS DE LA LUNA] Hoćemo li danas saznati ime četvrte sestre?


Danas, 27. studenog u Meksiku počinju snimanja nove telenovele producenta Nicandra Diaza pod nazivom Hijas de la Luna. I dok se već zna da će Michelle Renaud, Lorena Graniewicz te Geraldine Galvan utjeloviti tri sestre, ime glumice koja će glumiti četvrtu sestru još uvijek nije poznato. Tako se za tu ulogu spominju Daniela Basso, Tania Lizardo, Oka Giner i Juanita Arias.


Daniela Basso na svom Twitter profilu već naveliko proslijeđuje tvitove fanova koji je žele vidjeti u ovoj ulozi. Mogli ste je gledati u telenovelama kao što su Tres Veces Ana i Simplemente Maria. Zanimljivo je napomenuti da je u telenoveli Simplemente Maria glumila sa svojim tadašnjim dečkom, Miguelom Martinezom, koji i ovdje ima jednu od glavnih uloga. Doduše, ne protagonističku kako se spominjalo, ali svakako jednu od bitnijih.


Oka Giner uglavnom je nastupala u Telemundovim produkcijama kao što su Senora Acero: La Coyote, Quien es Quien? i Bajo El Mismo Cielo.


Taniu Lizardo također ste mogli gledati u telenoveli Simplemente Maria, kao i u nedavno završenoj El Vuelo de la Victoria, među ostalima. Tania također, kao i Daniela Basso, prilično aktivno komentira izbor četvrte sestre na svome Twitter profilu.


Juanita Arias kolumbijska je glumica koja u svojoj biografiji ima tek tri uloge, od kojih je tek jedna u telenovelama i to u Telemundovoj En Otra Piel.


 Hoće li producent odabrati neku od njih ili će ipak iznenaditi svojim odabirom, saznat ćemo uskoro.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.