Ads Top

[TV AZTECA] Sprema se za nove projekte!



TV Azteca priprema velike promjene. Nakon što je s Telemunda na nju prešao Joshua Mintz, može se očekivati prelazak još nekih lica. O kojim je licima riječ, čitajte u nastavku. Za iduću godinu Azteca među ostalim priprema telenovele Nada Personal i La Potra Zaina. Što se prve tiče, najizgledniji kandidat za protagonista je Aaron Diaz, koji je zadnje glumio u Telemundovoj Tierra De Reyes. Kao potencijalne protagonistice spominju se Anahi te Tatiana Villarreal, dok bi prethodno spominjana Blanca Soto mogla postati glavna negativka te telenovele.

Što se tiče telenovele La Potra Zaina , riječ bi bila o preradi venezuelanske telenovele, a čiju je meksičku verziju već napravila Televisa. Ta se verzija zvala Apuesta Por Un Amor. Kao glavne kandidatkinje za ulogu protagonistice spominju se Adriana Fonseca i Fernanda Castillo, dok bi među ostalima, u njoj mogli vidjeti i Rafaela Amayu i Maritzu Rodriguez

Osim njih, Azteca planira raditi i preradu argentinske uspješnice Esperanza Mia. Glavni kandidati za ulogu protagonista su Mariana Torres i Gonzalo Garcia Vivanco, o čemu smo već i pisali.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.