Ads Top

[ANKETA] Blizanke ili Talijanska mlada - koju ćete pratiti?


Idući tjedan na programe hrvatskih televizija stižu čak dvije nove telenovele.

U ponedjeljak, 29. veljače, na program Doma TV-a stiže telenovela Quien Eres Tu?, tj. Blizanke, s Laurom Carmine i Julianom Gilom u glavnim ulogama. Emitirat će se od ponedjeljka do petka u 12:40. Riječ je o slobodnoj preradi venecuelanske La Usurpadore (Otimačice), prema kojoj je nastala i njena vjernija prerada, istoimena telenovela s Gabrielom Spanic i Fernandom Colungom u glavnim ulogama. Telenovela Blizanke ima 120 epizoda.

Samo dan poslije, HRT 1 donosi telenovelu Talijanska mlada, odnosno Muchacha Italiana Viene A Casarse. Riječ je o preradi istoimene telenovele, a ona broji 172 epizode. Glavne uloge nose Livia Brito i Jose Ron.

Koju ćete telenovelu vi pratiti, koja vas više zanima?
Glasati možete na ovom linku, a glasove primamo do sutra u ponoć.

2 komentara:

  1. Počela sam već preko interneta gledati telenovelu Quien eres tu ili kako su ju ovi na Domi preveli Blizanke i super mui je telenovela,Laura Carmine i Julian Gil su mi odličan par,jedino što u ovoj telenoveli ima jako puno nepoznatih glumaca,jedini glumci koje poznajem su Laura Carmine (La tempestad,A que no me dejaas),Julian Gil (Hasta el fin del mundo,La que no podia amar),Marisol del Olmo (De que te quiero te quiero,Soy tu duena),Jorge Cao (Pasion de gavilanes,) i Paula Barreto (Dona Barbara,El clon),ostatak glumačke ekipe mi je potpuno nepoznat,ali serija mi je dobra

    OdgovoriIzbriši
  2. Talijanska mlada?Puno bolje je zvučao prvi prijevod Talijanska nevjesta,vratite taj prvi prijevod

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.