Ads Top

Novi putevi za mlade glumačke nade!


Livia Brito i Esmeralda Pimentel dvije su mlade Televisine nade. Zajedno su surađivale na telenoveli De Que Te Quiero Te Quiero, koju ste mogli pratiti i u Hrvatskoj, pod nazivom Znaj da te volim, producentice Lucero Suarez. Brito je potom udružila snage s producentom Pedrom Damianom te protagonizirala njegovu Muchacha Italiana Viene A Casarse (Talijanska nevjesta), koju trenutno možete pratiti na HRT-u 1. Nakon te telenovele, surađivala je s producenticom Carlom Estradom na biografskoj drami El Poeta del Pueblo. I Pimentel smo nakon telenovele Znaj da te volim mogli gledati na našim malim ekranima - HRT 1 emitirao je i njenu Boju strasti, odnosno El Color De La Pasion. Nakon te telenovele, ponovila je suradnju s producenticom Lucero Suarez u telenoveli La Vecina.

Sada su se pak obje glumice okrenule serijama. Livia Brito kreće sa snimanjima serije La Piloto, koju za UniMas priprema novoformirana produkcijska kuća W Studios. Seriju piše Jorg Heller, scenarist telenovele Porque El Amor Manda, koju ste mogli pratiti pod nazivom Kad srce kaže da na našem kanalu Doma TV. Priča, inspirirana stvarnim događajima, prati mladu djevojku Yolandu, čiji je najveći san da postane pilot. To joj se i ostvari, međutim ne na način na koji si je ona zamislila. Naime, ona završi vozeći male avione koji se koriste za krijumčarenje droge. Njen dečko i bivši instruktor letenja, John Lucio, izdaje je kako bi izbjegao odlazak u zatvor, tako pobudivši u Yolandi snažnu želju za osvetom. Uz Brito, za uloge u ovoj seriji koja bi trebala imati 80-ak epizoda potvrđeni su i Alejandro Nones (Pasion y Poder), te Arap Bethke, koji je nedavno završio s Telemundovom telenovelom Eva.

Esmeraldu Pimentel pak, nećemo gledati u nadolazećoj telenoveli El Bien Amado, kako se špekuliralo. Glumica doduše ima novi projekt koji bi se trebao emitirati na Televisinoj platformi Blim. Pimentel je potvrdila svoju suradnjoj u nadolazećoj komičnoj seriji Las 13 Esposas De Wilson Fernandez, koja bi trebala imati svega 14 epizoda. Snimanja su već u tijeku, a glumica je otkrila nešto i o svojem liku. Kaže kako je njen lik potpuno drugačiji od ičega što je dosad glumila, naime, glumi sadomazohisticu koja koristi nasilje nad svojim partnerima. Uz nju, u seriji glume i Martin Altomaro, Ilse Salas, Sofia Espinosa, Raquel Olmedo i drugi, a riječ je o preradi istoimene argentinske serije iz 2014. godine. Ova priča prati osrednjeg pijanistu koji igrom slučaja završi kao član narko bande. Premijera se očekuje iduće godine.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.