Ads Top


Prije nekoliko dana u New Yorku je održana Telemundova prezentacija novih projekata za ovu i iduću godinu. U nastavku donosimo popis najinteresantnijih projekata.

El Chema


O čemu je riječ? Spin-off uspješnice El Senor de los Cielos. Chema Vegas glavni je lik ove priče koja prati njegov život od prve godine njegovog rada u svijetu organiziranog kriminala. Priča također prati nekoliko njegovih romantičnih priča koje su ga zauvijek obilježile i pretvorile u groznu osobu. 
Tko glumi? Mauricio Ochmann, ...

El Senor de Los Cielos 5


O čemu je riječ? Peta sezona popularne serije pratit će život Aurelia Casillasa u trenutku kada pokreće novi rat u Meksiku, ovoga puta protiv svoje vlastite obitelji.
Tko glumi? Rafael Amaya, Fernanda Castillo, Carmen Aub... 

Senora Acero 3:  La Coyote



O čemu je riječ?  Treća sezona uspješne serije rađene s produkcijskom kućom Argos. Ova sezona prati priču Vicente Rigores, hrabre i buntovne žene, koja se izdvaja u muškom svijetu krijumčarenja kao najopasnija kojotica na meksičko američkoj granici. Vicenta shvaća da je jedina greška određenih imigranata ta što su rođeni na pogrešnoj strani granici i čini sve kako bi ih zaštitila. Prezire trgovanja drogom koja poplavljuju granicu, no nije ni svjesna da joj je otac Vicente Acero, te je samim time nasljednica obitelji Acero, jedne od najmoćnijih meksičkih obitelji povezanih s preprodajom droge.

Tko glumi? Carolina Miranda, Luis Ernesto Franco, Laura Flores, Sergio Goyri...

La Querida del Centauro 2


 O čemu je riječ?  Druga sezona pratit će Centaurovu osvetu prema njegovoj bivšoj ljubavnici Yolandi i Gerardu, detektivu koji ga je htio privesti pravdi. Nakon dvogodišnjeg bijega od vlasti Centauro, umoran od krvavog rata između njegovog kartela i svojih rivala,  odlučuje se na drastičan potez - lažirat će svoju smrt, ali i smrt svoga sina. Kada čuju vijesti o njegovoj smrti,  Yolanda, njena kćer Cristina, Gerardo i njegov posvojeni sin Geto vraćaju se u Meksiko iz Kanade, gdje su živjeli kao zaštićeni svjedoci. Ali taj povratak neće biti lagan kad Centauro krene u provođenje svoje osvete...

Tko glumi? Ludwika Paleta, Humberto Zurita, Michel Brown, Sandra Echeverria...

La Dona 


O čemu je riječ? Prerada uspješne Telemundove telenovele Dona Barbara. Priča o ambiciji i osveti, zavođenju i izdaji. Prati život zlostavljane žene po imenu Altagracia. Altagracia predstavlja stotine meksičkih žena koje su bile žrtve nasilja od strane brojnih muškaraca zaštićenih od odgovornosti.  No, Altagracia se transformirala u snažnu ženu moćne volje, nemilosrdne žderačice muškaraca poznatije kao La Dona...Ona će se naći u potrazi za svakim od tih muškaraca i pokušati ih privesti pravdi.

Tko glumi? Aracely Arambula, David Chocarro, Danna Paola, Rebecca Jones...

Sin Senos Si Hay Paraiso


O čemu je riječ? Nastavak jedne od najgledanijih Telemundovih telenovela, Sin Senos No Hay Paraiso.  Priča je to o maloj Catalini, koja se trudi izbaviti svoju obitelj iz svijeta kriminala i prostitucije koji su im napravili preveliku štetu.

Tko glumi? Carolina Gaitan, Fabian Rios, Catherine Siachoque, ....


La Fan


O čemu je riječ? Originalna priča glumice Angelice Vale. Komična priča o skromnoj i veseloj ženi koja je najveća obožavateljica popularnog glumca iz telenovela Lucasa Duartea. Slučajom sudbine uspjet će naletjeti na poznatog glumca, i usprkos svom njegovom trudu, neće moći pobjeći od njenog slijepog obožavanja. S vremenom će shvatiti da je treba i da ne može živjeti bez nje, no ona će isto tako početi shvaćati da on nije savršen kao što je ona mislila da jest.

Tko glumi? Angelica Vale, Scarlet Ortiz...

Silvana Sin Lana


O čemu je riječ?  Romantična komedija koja prati život Silvane, bogate žene koja odjednom izgubi sve te se zajedno sa svojom majkom i svoje tri kćeri mora preseliti u radničko susjedstvo gdje upoznaje Manuela, trgovca ribom koji prezire ljude sa snobovskim pogledom na život i na ljude poput njega. Manuel i njegovo četvero djece morat će učiniti nemoguće kako bi ostali u dobrim odnosima sa svojim novim susjedama. Ipak, između Manuela i Silvane počinje se javljati snažna privlačnost, što dodatno komplicira situaciju između njihovih obitelji.

Tko glumi? Maritza Rodriguez, Carlos Ponce, Marimar Vega, Adriana Barraza...






Nema komentara:

Pokreće Blogger.