Ads Top

[LA SALVAJE] Tko je sve bio na castingu?


Za ulogu protagonistice: Scarlet Gruber, Sherlyn, Africa ZavalaZa ulogu protagonista: Gabriel Soto, Mark Tacher


Za ulogu protagonističine majke: Cecilia Gabriela, Alpha Acosta, Martha CristianaZa ulogu negativki: Jessica Coch, Azela Robinson, Cynthia Klitbo, Anna Ciocchetti

Prema pisanjima snimanja bi mogla započeti već idući mjesec.

Napomena: s obzirom da se na castingu pojavio i Mark Tacher, izgledno je da su najnoviji tračevi bili točni te da još jedno vrijeme ništa od novog projekta producentice Giselle Gonzalez. Televisa navodno nije bila zadovoljna njenim odabranim projektom. Producentica je stoga u fazi biranja novog projekta, a kada će on doći na red? Vjerojatno ne tako skoro. Moguće tek krajem 2016. ili početkom 2017. godine.

3 komentara:

 1. Spominje se da će telenovela La salvaje zamijeniti trenutnu Un camino hacia el destino u terminu 18:30 i da, snimanja bi trebala početi već sljedeći mjesec

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ovo ima smisla s obzirom da je Gisellin projekt otkazan. Ali vidjet ćemo, UCHED je već prešla polovicu serije, nekako mi sve prebrzo djeluje. Iako je uvijek moguće da je produže.Saznat ćemo uskoro. :)

   Izbriši
 2. Koliko sam ja pročitala, UCHED se dosta dobro drži što se gledanosti tiče, ima dosta dobru gledanost, neko vrijeme je čak bila na 1.mjestu gledanosti još dok je išla Pasión y poder.

  OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.