Ads Top

[LAS DIANAS] Ela je odustala!


Ela Velden ipak neće biti dio glumačke postave telenovele Las Dianas. Naime, glumica je odustala od uloge zbog moguće protagonističke uloge u novoj telenoveli Pedra Damiana. Tako će mlađu sestru odigrati Mariluz Bermudez, koja je zadnje imala manju ulogu u aktualnoj Simplemente Maria.


4 komentara:

  1. Jadan Mejia kad su ga i mladi glumci počeli odbijati,shvatili su i mladi glumci da Salvador više nije sposoban snimiti uspješnu telenovelu,koja mu je uopće bila posljednja jako uspješna telenovela koju je snimio,ako se ne varam to je bila Maćeha (La madrastra,2005.godina),davno je to bilo,sve ove poslije telenovele koje je snimio su bile sve fracaso,svaka je bila puno gora i lošija od prethodne (izuzetak La tempestad i Lo imperdonable koje se meni jako sviđaju,a i Mariana de la noche iz 2003.godine,imala je hrpu gluposti i nebuloza,ali je unatoć tome postala svjetski hit i u svim zemljama gdje se prikazivala doživjela je ogromnu popularnost).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene samo fascinira to što on još uvijek nije shvatio da ljude ne zanimaju prerade, čak i nakon svih tih fracasova, on opet ide raditi prerade. Ah, ah, bojim se da neće dobro proći.

      Izbriši
    2. Varaš se nije Mačeha zadnja uspješna telenovela mu je Fuego en la sangre koja je bila itekako uspješna imala je 30-35 posto gledanosti u 21h

      Izbriši
    3. Varaš se nije Mačeha zadnja uspješna telenovela mu je Fuego en la sangre koja je bila itekako uspješna imala je 30-35 posto gledanosti u 21h

      Izbriši

Pokreće Blogger.