Ads Top

[HRT] Ništa od Pasion y Poder!



Unatoč najavama s HRT-a kako 12. veljače u terminu od 12:30 s prikazivanjem počinje telenovela Strast i moć (Pasion y Poder), to se ipak neće dogoditi. Naime, s HRT-a su, kako kažu, u potpunosti odustali od emitiranja te telenovele. Pa tako 12. veljače u taj termin stiže kratka talijanska serija od 12 epizoda, Dama pod velom (La Dama Velata) . 


Nju bi, prema svemu sudeći, trebala naslijediti još jedna brazilska telenovela, Imperio. Za nju su s HRT-a potvrdili da je otkupljena, ali da još ne znaju kada će je emitirati.


Broj komentara: 17:

  1. Pa zašto su ju onda otkupili ako su ju doista otkupili?Glupost je ovo što su počele raditi tv-kuće,otkupe telenovelu i onda ju ne žele prikazivati,stvarno su jadni,i La gatu na Domi su isto upropastili,umjesto da ju do kraja ostave u terminu od 17:30 (savršen popodnevnni termin),oni su ju nakon nekog vremena prebacili u 9 ujutro,grozan termin,tako rano ujutro.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ni meni iskreno nije jasno. Možda je i nisu otkupili, možda su je imali namjeru otkupiti...ali svejedno, bolje onda ništa ne slati po mailovima nego ovako. Baš su amaterski i neprofesionalno postupili. Što se LG tiče - gledanost je bila izrazito loša, završila je sad u terminu od 7 sati ujutro. Realno, i serija je loša. Ali i s njom je Doma čušpajz napravila. Znalo se dosta dugo da je imaju, ali je nikako nisu htjeli prikazati. I onda se ovo dogodilo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma super,gledanost La gate je bila loša u terminu 17:30,a sad im je sigurno još gora,u 7 ujutro,pa tko tako rano gleda televiziju?Nekad sam to radila dok sam bila mala,ali sad više ne,ma ne pada mi napamet više ustajati se u 7 ujutro samo zbog gledanja serije.

    OdgovoriIzbriši
  4. A nitko. Al s obzirom da im ni popodne gledanost nije bajna, premjestili su je. Barem je nisu prestali emitirati, ako ništa drugo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Što ne vrate Telemundove, šteta što ih je RTL prestao prekazivati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na hrt nakon dama pod velom krece meksicka telenovela muchacha italiana potvrdila mi je gospoda ranka horvat

      Izbriši
    2. Neznam dali se isplati gledat muchachu kakva je

      Izbriši
  6. Hmm, nadam se da si u pravu i da je istina ovo za Muchachu. Ja sam je počela gledati, skroz je u redu, mada kažu da poslije postane dosta spora. Čak me ni Ron u njoj ne smeta toliko.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je to osobno potvrdila ranka horvat i rekla je da je pasion y poder kriva informacija hrt za sad nece prikazat tu telenovelu.a imperio mi nije ni spomenula rekla je da nakon dame pod velom ide muchacha italiana ili talianska nevjesta tak su je preveli na hrvatski.

      Izbriši
    2. Meni je to osobno potvrdila ranka horvat i rekla je da je pasion y poder kriva informacija hrt za sad nece prikazat tu telenovelu.a imperio mi nije ni spomenula rekla je da nakon dame pod velom ide muchacha italiana ili talianska nevjesta tak su je preveli na hrvatski.

      Izbriši
  7. I da, meni je Muchacha bolja opcija od PyP. A budući da nisam neki fan brazilskih telenovela, barem ne u tolikoj količini da idu tri zaredom, svakako bolje da nju puste nego Imperio.

    OdgovoriIzbriši
  8. Gdje ti je to potvrdila, ako se smije znati? :D Ja sam im poslala upit na mail, ali mi s HRT-a još ništa ne odgovaraju. Znam da su PyP preko mailova najavljivali, pa onda odjednom kažu da su ipak od toga odustali.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam zvala hrt i trazila ranku horvat kad sam je pitala kako to da ide talijanska serija dama pod velom a ne pasion y poder rekla mi je da pasion nece ici jer je kriva informacija i da ide muchacha italiana a hrvatski prijevod talijanska nevjesta

      Izbriši
    2. Ja sam zvala hrt i trazila ranku horvat kad sam je pitala kako to da ide talijanska serija dama pod velom a ne pasion y poder rekla mi je da pasion nece ici jer je kriva informacija i da ide muchacha italiana a hrvatski prijevod talijanska nevjesta

      Izbriši
    3. Što to znaći,imaju Pasion y poder ili ne?Ako imaju neka prikažu PyP nakon Muchache italiane koja počinje 1.ožujka u 12:30 na HRT 1,jer je to stvarno glupo i bezobrazno,otkupiti neku telenovelu,baciti hrpu novaca u vjetar,a telenovelu koju su otkupili na kraju odbiju emitirati i prikazati,ako to nastave raditi onda je najbolje da raskinu ugovor sa Televisom i prestanu otkupljivati telenovele,ako ih već ne žele prikazati,zašto su uopće počeli najavljivati Pasion i poder da bi sad na kraju ispalo da će prikazati neku sasvim drugu telenovelu,Muchacha italiana?

      Izbriši
  9. Možda i bolje da nisu otkupili Pasión y poder jer čitam po internetu komentare i svi koji gledaju seriju kažu da je PyP jako loša, svi pišu da je radnja dosadna, da su likovi jako loše napisani i da se ništa zanimljivo ne događa, a i gledanost im je poražavajuća. Pasión y poder je bila spektakularno najavljivana i od nje se jako puno očekivalo da bi na kraju ispala totalni fracaso i potpuni promašaj.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.