Ads Top

Ovo je novi projekt Salvadora Mejie?


Producent Salvador Mejia priprema "Las Dianas", novu telenovelu koja bi na male ekrane trebala stići u svibnju iduće godine. Za uloge protagonista spominju se Victoria Ruffo, Cesar Evora i Danna Garcia. Victoria Ruffo i Cesar Evora već su glumili zajedno u telenovelama spomenutog producenta. Glumili su, naime, u Abrazame Muy Fuerte (2000.), La Madrastra (2005.) i Triunfo Del Amor (2010.). S Garciom je pak, Mejia zadnje surađivao na nedavno završenoj Lo Imperdonable. Victoria Ruffo prošle je godine završila sa snimanjem telenovele La Malquerida i nakon toga nije imala angažmana u telenovelama. Evoru, pak, trenutno možete pratiti u telenoveli Carlosa Morena, A Que No Me Dejas.


Broj komentara: 5:

  1. E sad vidjeti ćemo,hoće li ovo biti novi "fracasao" Salvadora Mejie (iako meni se njegove posljednje dvije teleneovele La tempestad i Lo imperdonable jako sviđaju,to su mi dvije omiljene telenovele) ili ponovni uspjeh kao što su bile Maćeha,Otimačica,Ukleta Mariana,Esmeralda

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, bit će zanimljivo vidjeti hoće li ovaj projekt zainteresirati gledatelje. Osobno nisam baš uvjerena da hoće, ali vrijeme će pokazati. Ponoviti uspjeh ovih telenovela koje si navela čini mi se kao nemoguća misija. :D Općenito je Televisa u groznom stanju, ne razumijem čemu uporno rade te prerade, ali dobro, valjda su svjesni da su si sami krivi za pad gledanosti. Što se toga tiče, još se LI (koliko god je tad izgledalo katastrofalno) i dobro držala s obzirom na to kakvu gledanost imaju trenutne telenovele.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom,vjerojatno će opet i ovdje biti gluposti i nebuloza,kao i u svim njegovim dosadašnjim telenovelama (ono "ubojstvo" Veronice u LI je bilo potpuno nepotrebno i glupo i to se dogodilo samo 2 tjedna pred kraj serije,zbilja je lud,dva tjedna prije kraja serije,on je išao "ubiti" glavnu junakinju,šta reći na to?).Neka se malo ugleda na svog kolegu Roberta Gomeza Fernandeza jer je meni njegova posljednja i originalna telenovela (nije remake neke starije telenovele) El color de la pasion bila fenomenalna,jedna od najboljih telenovela koje sam gledala,sve je bilo na mjestu,sve je bilo super,od lokacije pa do radnje,glumaca i likova,niti jedna epizoda mi nije bila dosadna,od početka do kraja zanimljiva radnja,odlični glumci,još bolji negativci,nije bilo nikakvih gluposti i nepotrebnih situacija,telenovela za + 10.Ako nisi preporučujem ti da pogledaš tu telenovelu,nećeš požaliti,jer je ELCDP odlična telenovela

      Izbriši
  3. Vrlo vjerojatno. Pogotovo jer će miksati telenovele, pa bi vrlo lako mogao ispasti cirkus od toga. Makar mu sama postava zasad nije toliko loša, ali to ništa ne znači. Slažem se s tobom u vezi tog s Veronicom, skroz nepotrebno je bilo. Sve me strah što bi tek bilo da su u kojem slučaju išli još i produživati seriju. E da, ECDLP sam počela, pa zbog nekih obaveza nisam mogla nastaviti, ali svakako je planiram dovršiti uskoro.

    OdgovoriIzbriši
  4. U ovoj novoj telenoveli Danna Gracia ima glavnu ulou,a ona mi nije među omiljenim glumicama,tako da ovo preskačem.Smrt Veronice u LI mi je najgori i najdosadniji dio telenovele,iako sviđa mi se što se Veronica u 110,111 i 112.epizodi pojavila bar nakratko kad su se Martin,Emiliano prisjećali trenutaka provedenih s njom nakon što su saznali da je "poginula",a i u 112.epizodi se kratko i pojavila dok je Daniel bio u onoj kući i razgovarao na podu pokriven dekom sa Virginijom pa kad je spustio mobitel,vidjelo se da netko leži na podu prekriven plavom dekom i vidjele su se zavezane ruke,ali mi je to bila glupa scena,izletjela je iz auta i bila krvava,ozlijeđena,a on ju je,pametnjaković,išao vezati i stavio ju je na podu da leži kao da je pas,https://pbs.twimg.com/media/CPjhFi9WcAAsIUI.jpg,slika te scene gdje se vidi da je netko preživio nesreću,odnosno,znamo da je to Veronica.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.