Ads Top

Gabriela Spanic: povratak u velikom stilu




Sve je izglednije kako glumica Gabriela Spanic planira povratak na Televisu na velika vrata. Potvrdila je to novinarka Andrea Legarreta u emisiji Hoy, ustvrdivši kako je upravo ona protagonistica nadolazeće telenovele El Elegido koju priprema producent Salvador Mejia, a ne Blanca Soto kao što se dosad navodilo. Kao protagonist i dalje se spominje Fernando Colunga, a na potvrdu će trebati još malo pričekati. Na castingu za glavnu negativku ove telenovele pojavile su se, među ostalima, glumice Rocio Banquells, Helena Rojo i Leticia Calderon, a navodno je upravo Banquells producentova favoritkinja za tu ulogu.


Ukoliko Spanic i Colunga zaista utjelove glavne uloge u ovom nastavku telenovele El Maleficio, bit će to ponovno okupljanje popularnog para točno na 20. godišnjicu njihove uspješnice La Usurpadora, kojoj je producent također bio upravo Mejia


Zajedno su također glumili u telenoveli Soy Tu Duena (prod. Nicandro Diaz) iz 2010. godine, no u njoj je Colunga bio protagonist, dok je Spanic glumila negativku.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.