Ads Top

[OBAVIJEST]


Dragi naši čitatelji,
pišemo Vam ovo iz nekoliko razloga. Želimo Vas zamoliti za pristojnost u vašim komentarima. Cijenimo svaku kritiku, ali vrijeđanja nećemo tolerirati, pogotovo kad su ona neutemeljena. 

Jasno je da se i nama znaju i hoće događati greške. Ljudi smo od krvi i mesa, što naravno nije isprika, ali mi niti ne tvrdimo da smo sveznajući. Drugo, voljeli bismo Vas zamoliti da tekstove zaista pročitate s razumijevanjem prije komentiranja kako ne bi došlo do napadanja i vrijeđanja zbog nerazumijevanja pročitanog.

Treće, slobodni ste pisati (i poželjno je da pišete!) bilo kakve primjedbe i konstruktivne kritike, ali molimo Vas da se pristojno izražavate. Cijenimo svakog čitatelja i iskreno se ispričavamo za svaku grešku koju smo objavili. Nije bila namjerna, niti će u slučaju novih grešaka to biti. Ako ih primijetite, lijepo Vas molimo da nas na to pristojno upozorite u komentaru ili na mail adresi: tvsvijet@gmail.com 

Trudimo se zaista prenijeti vam što točnije informacije, ali nekad će se dogoditi da i mi pogriješimo. Ovo smo trebali napisati već davnih dana, ali bolje ikad nego nikad. Zahvaljujemo Vam se što nas i dalje čitate i nadamo se da ćete još dugo ostati uz nas.

Hvala,
team T+!

Nema komentara:

Pokreće Blogger.