Ads Top

[LA BELLA LOLA] Nova produkcija Ignacija Sade!


Producent Ignacio "Nacho" Sada za svoj idući projekt odabrao je preradu kolumbijske telenovele Lola Calamidades, čime je iznenadio mnoge budući da je jednu preradu nedavno već odradio američki Telemundo (Bella Calamidades, Danna Garcia i Segundo Cernadas). Sada je za svoju verziju kao protagonisticu Renatu Notni (Sueno De Amor, Amor De Barrio), a kao protagonist pridružit će joj se Pablo Lyle (Corazon Que Miente, La Sombra Del Pasado).

U ulozi mlade negativke Pilar, nakon kraćeg izleta u vode pozitivaca, vidjet ćemo Lauru Carmine, dok su favoritkinje za ostale dvije uloge negativki Ana Patricia Rojo (Un Camino Hacia El Destino) te Paloma Ruiz de Alda (La Gata).Radni naziv telenovele La Bella Lola mogao bi uskoro zamijeniti službeni, Aurora Mia.

1 komentar:

  1. Puno više mi se sviđa nazi Aurora Mia.Jupi,forum se napokon vratio,već sam se počela pitati što se to događa s ovim forumom i zašto je toliko dugo bio zapostavljen.Laura Carmine je odličan izbor za glavnu negativku,dokazala je ona da može glumiti pozitivne likove,ali ipak se puno bolje snalazi u ulogama negativki.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.